• 3 Μαΐου 2024,

Έρχεται βροχερός Άγιος Βαλεντίνος

 Έρχεται βροχερός Άγιος Βαλεντίνος

Η κυβέρνηση επιμένει να καλεί τους αγρότες σε διάλογο γιατί έχει καταλάβει ότι αυτά που τους έταξε δεν φτάνουν και η κλιμάκωση των κινητοποιήσεων με πιο σοβαρά κλεισίματα δρόμων να είναι προ των πυλών.

Οι αγρότες έχουν δίκιο, σύμφωνα και με την κυβέρνηση, αλλά καταλαβαίνετε ότι δεν μπορούν  ακόμα να το βρουν.

Γίνεται μία προσπάθεια δικαίωσης από την πλευρά του Μαξίμου αλλά προς το παρόν φαίνεται ότι δεν είναι αρκετή για να βάλει τέλος στις κινητοποιήσεις.

 

Τις ευχάριστες θερμοκρασίες που φέρνουν μαζί τους οι Αλκυονίδες ημέρες τις νιώθουμε μετά τις 11 ο πρωί.

Μέχρι εκείνη την ώρα υπάρχει θέμα.

 

Και αν αυτή η εβδομάδα θα είναι ηλιόλουστη η επόμενη που είναι και η εβδομάδα του Αγίου Βαλεντίνου θα είναι βροχερή.

Αυτά δείχνουν οι σημερινές προβλέψεις του καιρού.

Πάντως εδώ που τα λέμε έχει αρκετές ημέρες να βρέξει.

 

Είναι αλλεπάλληλα τα δημοσιεύματα από ανθρώπους που απευθύνονται σε ιδιωτικές κλινικές της Τουρκίας για διάφορες επεμβάσεις αισθητικής και καταστρέφονται αφού τα αποτελέσματα είναι τραγικά.

Οι λόγοι που οι άνθρωποι αυτοί επιλέγουν Τουρκία είναι καθαρά οικονομικοί  αλλά στο τέλος της διαδικασίας αυτής καταλαβαίνουν το γιατί .

Ρε τον Βαγγέλα τον Μαρινάκη δεν μπορεί να σηκώσει κεφάλι από τις απανωτές κατραπακιές  τόσο σε Ελλάδα και Αγγλία.

Δύσκολη περίοδος και για τις δύο ομάδες του.

 

Ο άλλος ο 18άρης που πήγε το περασμένο Σάββατο στο μαγαζί που εμφανίζεται η Νατάσα Θεοδωρίδου και της έκανε πρόταση γάμου ;

Ανέβηκε στην πίστα της έδωσε το μονόπετρο !

Άγαλμα τα περιστέρια , άγαλμα και η Νατάσα που παραδέχθηκε ότι είναι  δύσκολη η απόφαση μετά από δύο αποτυχημένους γάμους και ισάριθμα διαζύγια.

Φέτος η Τσικνοπέμτη πέφτει 7 Μαρτίου.

Το νου σας .

 

Χλιδάτα τα γραφεία  της εταιρίας του Άλεξ Χαντιτάτζι στη Νέα Ηρακλείτσα στα οποία θα υποδέχεται τους πιθανούς αγοραστές των σπιτιών που θα κατασκευάσει στην αλάνα.

Με τις κινήσεις που κάνει ο Άλεξ στέλνει το μήνυμα ότι έχει ξεκινήσει το έργο και αναμένονται  πιο σοβαρές και εμφανείς δράσεις.

 

Ασθενείς με καρκίνο στη Μεγάλη Βρετανία έχουν ήδη κάνει το νέο πρωτοποριακό εμβόλιο mRNA, που βοηθά τον οργανισμό να αναγνωρίζει και να καταπολεμήσει τα καρκινικά κύτταρα, ενώ οι επιστήμονες ελπίζουν πως με αυτό τον τρόπο θα ανοίξει ένας νέος δρόμος για την θεραπεία του καρκίνου.

Σύμφωνα με την Guardian, oι πρώτοι ασθενείς έλαβαν ήδη το εμβόλιο mRNA-4359 της Moderna στο πλαίσιο κλινικής δοκιμής φάσης 1/2.

Η κλινική δοκιμή θα αξιολογήσει την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα της θεραπείας σε ασθενείς με μελάνωμα και καρκίνο του πνεύμονα.

 

Αυτά και για σήμερα.

Καλημέρα και καλή δύναμη.

ΑΛΟΡΑ !

Διαβάστε επίσης