Έρχονται οι «μωβ» περιοχές και φέρνουν μάσκες παντού !

 Έρχονται οι «μωβ» περιοχές και φέρνουν μάσκες παντού !

Πριν καλά – καλά αφήσουμε πίσω μας και ξεχάσουμε τα καιρικά φαινόμενα «Αθηνά» και «Μπάλλο» έρχεται να μας απειλήσει άλλο ένα  προς τα τέλη της εβδομάδας το οποίο σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις δεν θα είναι και τόσο σοβαρό όσο ο «Μπάλλος» και για αυτό ίσως  μένει και αβάπτιστο.

Το κύριο χαρακτηριστικό του θα είναι οι βροχές που όμως θα είναι ήπιες.

 

Όσο αφορά τις εκλογές  στο ΚΙΝΑΛ πάμε για ενδεκάδα υποψηφιοτήτων.

Πάρα το γεγονός ότι το κόμμα στις τελευταίες εκλογικές αναμετρήσεις παραμένει σταθερά σε μονοψήφια νούμερα οι υποψήφιοι  που θέλουν να γίνουν πρόεδροι είναι πάρα πολλοί.

Μάλιστα οι τελευταίες πληροφορίες λένε ότι θα ανακοινώσει την υποψηφιότητα του και ο Γιώργος ο Παπανδρέου ο οποίος φαίνεται ότι θέλει να ολοκληρώσει την προσπάθεια που έμεινε στη μέση λόγω ΔΝΤ και μνημονίων.

Ο Γιώργος Παπανδρέου θέλω να θυμίσω ότι ήταν αυτός που διαδέχτηκε τον Κώστα Καραμανλή στο Μαξίμου αλλά δεν πρόλαβε να κάνει και πολλά αφού από το επικό  «λεφτά υπάρχουν» βρεθήκαμε στην αγκαλιά του ΔΝΤ και στην μανία των μνημονίων.

Αυτά τα τελευταία δέκα χρόνια της κρίσης ο Ευάγγελος Βενιζέλος ταυτίστηκε με τον ΕΝΦΙΑ και ο Παπανδρέου ο Γιώργος με το ΔΝΤ αφού αυτός ήταν που πήρε την απόφαση να προσφύγουμε εκεί .

Ποιος μπορεί να ξεχάσει το Καστελόριζο και να ξεχάσει  το ιστορικό διάγγελμα  του τότε πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου ;

Μάλιστα τότε ο Γιώργος Παπανδρέου ήθελε να μας πείσει ότι αυτή ήταν η καλύτερη επιλογή αφού ούτε λίγο , ούτε πολύ μας περιέγραφε το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο περίπου σαν την πρώτη μέρα της άνοιξης.

Άσχετα αν μετά καταλάβαμε ότι επρόκειτο για έναν εφιάλτη.

Μετά από όλα αυτά καταλαβαίνετε ότι η εκ νέου υποψηφιότητα του Γιώργου Παπανδρέου για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ χαρακτηρίζεται ως  ιδιαίτερα τολμηρή.

Εκτός και αν ο πρώην πρωθυπουργός νομίζει  ότι ο Ελληνικός λαός έχει πάθει αλτσχάϊμερ και έχει μηδενίσει το κοντέρ.

 

Μετά το «κίτρινο» , το «πράσινο» και το «κόκκινο» που σχετίζονται άμεσα με την επιδημιολογική εικόνα κάθε περιοχής της  χώρας μας ήρθε η ώρα να γνωρίσουμε και το «μωβ».

Το βαθύ μωβ θα είναι το χρώμα που θα χαρακτηρίζει τις περιοχές με πολλά περιστατικά για τις οποίες δεν θα υπάρχουν περιοριστικά μέτρα αλλά μέτρα πρόληψης όπως η χρήση μάσκας παντού !

Αυτά θα συζητηθούν  θα αποφασιστούν και ίσως  ανακοινωθούν  από τους ειδικούς  προς το τέλος της εβδομάδας.

 

Έγινε μία έρευνα ( από τις πολλές που γίνονται καθημερινά) και έδειξε ότι το τελευταίο γεύμα της ημέρας για λόγους υγείας αλλά και για να μην παχύνουμε  θα πρέπει να γίνεται μέχρι τις 6 το απόγευμα.

Μέχρι εκείνη την ώρα ο μεταβολισμός του οργανισμού μας δουλεύει καλά και μπορεί και «καίει» τις τροφές που καταναλώνουμε.

Για το πως θα την βγάλουμε από τις 6 το απόγευμα  μέχρι τις 11 το βράδυ που θα πέσουμε για ύπνο θα γίνει καμιά έρευνα ;

Εδώ σε θέλω κάβουρα.

 

Καλημέρα και καλή συνέχεια.

ΑΛΟΡΑ !

 

Διαβάστε επίσης