• 25 Απριλίου 2024,

Έρχονται τα καλύτερα …

 Έρχονται τα καλύτερα …

Το χειρότερο από όλα είναι ότι περάσαμε ένα δύσκολο καιρικά Σαββατοκύριακο που θύμιζε περισσότερο χειμώνα παρά άνοιξη.

Είχε και πολύ βροχή και χαμηλές θερμοκρασίες και όπως ήταν αναμενόμενο και πολύ μελαγχολία.

Αυτό το Σαββατοκύριακο μας πήγε πίσω κυρίως ψυχολογικά.

Σύμφωνα με αυτά που διαβάζουμε και ακούμε θα πρέπει να κάνουμε ακόμα μερικές ημέρες υπομονή μέχρι να έρθουν οι όμορφες ανοιξιάτικες ημέρες που έχουμε όλοι στο μυαλό μας όταν αναφερόμαστε στην καλύτερη εποχή του χρόνου.

Είμαστε αισιόδοξοι ότι στο άμεσο μέλλον θα συμπέσουν οι πρώτες σοβαρές χαλαρώσεις στα μέτρα κατά της πανδημίας με την βελτίωση του καιρού.

Πάντως αυτό το Σαββατοκύριακο σε κάποιες περιοχές κυρίως της Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας  έπεσαν και χιόνια !

Μήπως προλαβαίνουν  ακόμα να ανοίξουν και κάποια χιονοδρομικά κέντρα ;

Αν αρθεί η απαγόρευση μετακίνησης από Νομό σε Νομό μπορεί κάνα δύο Σαββατοκύριακα να προλάβουν να δουλέψουν κάποια χιονοδρομικά κέντρα κυρίως για λόγους ψυχολογικούς.

 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ  ξεκινάνε και πάλι στην Ευρώπη οι εμβολιασμοί με εμβόλια της Astra Zeneca  μετά την θετική εισήγηση του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Φαρμάκων.

Ήδη Γερμανία , Ιταλία και Γαλλία ανακοινώσανε μετά από αυτές τις εξελίξεις όταν ξεκινάνε και πάλι οι εμβολιασμοί με εμβόλια της Astra Zeneca.

 

Αναρωτιέμαι πως νιώθει σήμερα ο Θηβαίος ο τραγουδιστής που ήταν και ο μοναδικός άνθρωπος που μίλησε με καλά λόγια για τον ηθοποιό Πέτρο Φιλιππίδη στην εκπομπή του Χατζηνικολάου όπου και ήταν καλεσμένος πραγματικά μερικά 24ωρα πριν έρθουν στο φως της δημοσιότητας όλες αυτές οι καταγγελίες.

Μετά από τόσα χρόνια καριέρας στον χώρο της υποκριτικής όταν δεν βγαίνει ούτε ένας συνάδελφος να πει μια καλή κουβέντα και βγαίνει ένας τραγουδοποιός αυτό τα λέει όλα.

 

Καθησυχαστικός ο Υπουργός Οικονομικών ο Σταϊκούρας  ο οποίος δήλωσε ότι στην μετά – κορωνοϊού εποχή δεν έρχονται μνημόνια.

Αυτή την φορά –όπως είπε – η δημοσιονομική προσαρμογή θα γίνει με ανάπτυξη και όχι μέτρα λιτότητας.

Αυτό είναι σωστό αρκεί να εφαρμοστεί και στην πράξη.

Ευτυχώς στην ίδια κατάσταση είναι όλος ο πλανήτης γιατί αν ήμασταν μόνοι μας  η τύχη μας θα ήταν άλλη.

Ευτυχώς το ίδιο ζόρι με εμάς έχουν και άλλοι και έτσι θα γλυτώσουμε τα χειρότερα σενάρια.

Τώρα όσο αφορά τις δηλώσεις του Σταϊκούρα δεν έχουμε λόγο να μην τον πιστέψουμε  γιατί αυτό που λέει είναι εφικτό και μέχρι ένα σημείο και λογικό.

Το 2021 δεν μπορεί να γίνει 2010.

 

Δηλαδή το ερχόμενο Σαββατοκύριακο και αν δεν μεσολαβήσει κάτι άλλο ξεκινάει και το πρωτάθλημα της Fl με τον ΑΟΚ να υποδέχεται στο «ΑΝΘΗ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ» τον Πανσερραϊκό.

΄Αντε και καλή αρχή.

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Καλημέρα και καλή εβδομάδα.

Με το 1 με το 2 με το 3 :

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης