• 29 Μαρτίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 22 ΜΑΡΤΙΟΥ 2021

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 22 ΜΑΡΤΙΟΥ 2021

Ακόμη μεγαλύτερη αύξηση εμβολιασμών αναμένεται το προσεχές διάστημα στο Ν. Καβάλας λόγω της παραλαβής κι άλλων εμβολίων και τη διεύρυνση των ομάδων που μπορούν να εμβολιαστούν. Προχθές Σάββατο είχαμε τοπικό ρεκόρ με 381 εμβολιασμούς σε μία μέρα. Αύξηση των ασθενών με κορωνοϊό στο Νοσοκομείο αλλά και αρκετά εξιτήρια σήμερα. Δωρεάν rapid τεστ από σήμερα ως και την Τετάρτη σε Ελευθερούπολη, Θάσο, Αμυγδαλεώνα και Καβάλα. Επαναλειτούργησε μετά από 14 μέρες την Παρασκευή το 1ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο.

 

Δημοσίευμα αθηναϊκής εφημερίδας αναφέρεται σε νιτρικά κοντά στο όριο στο πόσιμο νερό της Δ.Ε. Φιλίππων και της Θάσου. Επιδεινώθηκε η κατάσταση της 61χρονης συνταξιούχου νοσηλεύτριας που μετά από τραυματισμό νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο. Άκαρπες οι έρευνες της αστυνομίας για το όχημα που την παρέσυρε. Φωτιά κατέστρεψε ολοσχερώς σπίτι στη Μουσθένη. Δοξολογία και κατάθεση στεφάνων το πρόγραμμα εορτασμού της 25ης Μαρτίου την Πέμπτη. Σε φάση αδειοδοτήσεων η κατασκευή νέου ξενοδοχείου στη Ν. Ηρακλείτσα.

 

Προσωπικό των δημοτικών παιδικών σταθμών μεταφέρεται και ενισχύει το πρόγραμμα Βοήθεια στο Σπίτι του Δήμου Καβάλας. 4ετής παράταση ερευνών στην Ενεργειακή Αιγαίου στις περιοχές Πρίνου και Νότια Καβάλα. Συμμετοχή του Νίκου Παναγιωτόπουλου στη συνεδρίαση του Συμβουλίου Εξωτερικής Πολιτικής. Συνέντευξη του Μακάριου Λαζαρίδη στον Αντένα. Με την Υπουργό Πολιτισμού συναντήθηκε ο Γιάννης Πασχαλίδης. Ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας για τις απολύσεις προσωπικού στο Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας.

 

Παράταση στην προθεσμία εγγραφών σε νηπιαγωγεία- δημοτικά σχολεία. Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας ζητά από τα μέλη του να μην συμμετέχουν στη διαδικασία πρότασης μετατροπής σχολείου σε Πειραματικό. Ο Αίσωπος διαμαρτύρεται επειδή συμπολίτες κατήγγειλαν περιστατικό κακοποίησης ζώο κι αντί άλλου αποτελέσματος βρέθηκαν με πρόστιμο σε βάρος τους για παράνομη μετακίνηση!

 

Ξεκινά την Κυριακή το πρωτάθλημα του ΑΟΚ, το επόμενο Σαββατοκύριακο αρχίζει η Α2 στο μπάσκετ και η Γ’ Εθνική στο ποδόσφαιρο.

 

Διαβάστε επίσης