Έρευνα για τη γνησιότητα πιστοποιητικών νόσησης στην Καβάλα

 Έρευνα για τη γνησιότητα πιστοποιητικών νόσησης στην Καβάλα

Διαστάσεις επιδημίας φαίνεται πως λαμβάνει το θέμα με τα πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού.

Μετά την αποκάλυψη για τα όσα συνέβησαν στο Κέντρο Υγείας στον Παλαμά Καρδίτσας, όπου διοικητική υπάλληλος παραδέχθηκε ότι εξέδωσε πλαστά πιστοποιητικά σε 33 άτομα -συγγενείς και φίλους- νέες υποθέσεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Έρευνες για πλαστά πιστοποιητικά στην Καβάλα

Δέκα (10) πιστοποιητικά νόσησης κατατέθηκαν από το προσωπικό του Νοσοκομείου Καβάλας τον τελευταίο μήνα, όλα μέσα από τις διαδικασίες του Νοσοκομείου, όπως αναφέρει ο διοικητής του, Κωνσταντίνος Κλειτσιώτης, όπως αναφέρει η ΕΡΤ. Ο διοικητής του νοσοκομείου θα προχωρήσει στην διαδικασία επιβεβαίωσής τους, προκειμένου να μην υπάρξει καμία αμφισβήτηση.

Δράμα: Επιχειρούν να νοσήσουν για να μην εμβολιαστούν

“Αν κλείσουν τα κενά του νόμου που εκμεταλλεύονται οι αντιεμβολιαστές και αν δοθεί η δυνατότητα να παρεμβαίνουν τοπικά οι Ιατρικοί Σύλλογοι σε περιπτώσεις παρατυπιών ή παρανομιών των μελών τους, θα αντιμετωπιστεί το ζήτημα των πλαστών πιστοποιητικών νόσησης, το οποίο προκαλεί και λανθασμένα επιδημιολογικά στοιχεία”, σύμφωνα με την γενική γραμματέα του Ιατρικού Συλλόγου Δράμας, Όλγα Βασιλείου.

Μιλώντας στην ΕΡΤ, τόνισε ότι στην περιοχή της Δράμας υπάρχει έντονο αντιεμβολιαστικό κίνημα το οποίο σε κάποιες περιπτώσεις φαίνεται ότι καθοδηγείται νομικά. Μάλιστα, υποστηρίζει ότι υπάρχει κλιμάκωση των ανθρώπων που δεν επιθυμούν τα εμβολιαστούν οι οποίοι από τα πλαστά πιστοποιητικά περνούν τώρα στην προσπάθεια να κολλήσουν τον ιό για να νοσήσουν.

πηγή: in.gr

Διαβάστε επίσης