• 25 Απριλίου 2024,

Ερυθρού Σταυρού: Κινητικότητα με νέα καταστήματα και αρκετά ανοίκιαστα! 

 Ερυθρού Σταυρού: Κινητικότητα με νέα καταστήματα και αρκετά ανοίκιαστα! 

Η Πρωινή ασχολήθηκε κι άλλη φορά με τα ανοίκιαστα καταστήματα στο τμήμα της οδού Ερυθρού Σταυρού από το χώρο στάθμευσης Ροδόπη έως τον κόμβο Φαλήρου.

Περιοχή κέντρου. Για αυτήν και την ιστορία της, τα ανοίκιαστα ήταν και παραμένουν πολλά. Αν και τελευταία υπήρξε μια κάποια κινητικότητα με αποτέλεσμα 2 ή 3 καταστήματα να νοικιάστηκαν και ετοιμάζονται. Κάποια άλλα παραμένουν ανοίκιαστα. Τα κυριότερα και τα μεγαλύτερα βρίσκονται προς την πλευρά του χώρου στάθμευσης. Τα πρώην Bodyline και η πρώην τράπεζα.

Στο μεταξύ το ισόγειο στο ξενοδοχείο Ωκεανίς (πρώην πρακτορείο τουρισμού) μετατράπηκε σε αποθήκη του ξενοδοχείου ενώ χωρίς ενοικιαστή παραμένει η πρώην τράπεζα απέναντι από το Διοικητήριο. Τα καταστήματα που νοικιάστηκαν και ετοιμάζονται βρίσκονται: 1) Κοντά στο Bodyline, μικρό κατάστημα στο οποίο γίνονται εργασίες. 2) Απέναντι από το χώρο στάθμευσης του Διοικητηρίου όπου γίνεται κατάστημα για ζώα συντροφιάς και 3) δίπλα παραδίπλα ετοιμάζεται το πρώην Seven που μετατρέπεται σε κατάστημα κουφωμάτων, ειδών οικοδομής κτλ.

Ο βασικός λόγος που τα μεγάλα καταστήματα στην περιοχή είναι ανοίκιαστα είναι ο γνωστός. Τα ενοίκια που ζητούνται. Θεωρούνται υπερβολικά. Ίσως να είναι, ίσως όχι. Άδειο παραμένει και το γωνιακό μαγαζί (μεγάλος χώρος) επί της Ερυθρού Σταυρού και Δαγκλή. Όλα τα ανοίκιαστα καταστήματα της περιοχής, όλα, δέχθηκαν προτάσεις ιδιωτών. Υπήρξαν και υπάρχουν ενδιαφερόμενοι. Οι διαπραγματεύσεις ωστόσο δεν κατέληξαν σε συμφωνία. Ίσως αυτό συμβεί στο μέλλον.

 

 

 

Διαβάστε επίσης