• 25 Απριλίου 2024,

Έστειλαν μήνυμα ανθρωπιάς οι Παλαίμαχοι του ΑΟΚ και του ΠΑΟΚ (φωτογραφίες)

 Έστειλαν μήνυμα ανθρωπιάς οι Παλαίμαχοι του ΑΟΚ και του ΠΑΟΚ (φωτογραφίες)

Το βράδυ της Δευτέρας οι Παλαίμαχοι του ΑΟΚ και του ΠΑΟΚ έστειλαν μήνυμα ανθρωπιάς στο Βερούλειο Στάδιο όπου αγωνίστηκαν για τον μικρό Θανάση που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας.  Έγινε μια μεγάλη προσπάθεια και μαζεύτηκε ένα σεβαστό ποσό από τα έσοδα του παιχνιδιού όπου θα δοθεί στην οικογένεια του νεαρού παιδιού.

Το τελικό αποτέλεσμα ήταν 7-3 υπέρ των Παλαιμάχων του ΠΑΟΚ.

Ο ΑΟΚ προηγήθηκε στο 5` με φάουλ του Ζωγραφάκη.  Στο 15` ο Σαλπιγγίδης ισοφάρισε σε 1-1 με πλασέ από κοντινή απόσταση. Στο 22` ο Γεωργιάδης με σουτ έδωσε το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους. Στο 33` ο Μπορμπόκης με σουτ το 1-3 και στο 35` με πολύ ωραίο σουτ ο Καραγεωργίου το 1-4.   Στο 53` ο Συλάιδος με ωραίο αριστερό σουτ μείωσε σε 2-4.  Ο ΠΑΟΚ απάντησε γρήγορα με τον Αλιβάνογλου για το 2-5.  Στο 68` ο Νάστος ανέβασε το σκορ σε 2-6 και στο 72` με σουτ ο Σαλπιγγίδης πραγματοποίησε το 2-7.  Ο ΑΟΚ μείωσε πάλι με τον Συλάιδο στο 75` για το τελικό 3-7. Το παιχνίδι παρακολούθησαν αρκετοί φίλαθλοι.

Με τους Παλαιμάχους του ΑΟΚ αγωνίστηκαν οι: Καραμπετάκης, Δρόσος, Τσαπανίδης, Βακιρτζής, Καρασαββίδης, Ζωγραφάκης, Γκαϊτατζής, Τριανταφυλλίδης,, Μαγκαφίνης, Π. Δερμιτζάκης, Κατρακυλάκης,  Συλάιδος, Φιλιτσόπουλος, Παπαζίδης, Τοπούζης, Σπανίδης, Ιωσηφίδης, Ζιρτιλίδης, Χ. Δερμιτζάκης.

Με τους Παλαιμάχους του ΠΑΟΚ οι: Αργυρόπουλος, Αργυρίου, Βολτέζος, Νάσος, Λαγωνίδης, Μπορμπόκης, Καραγεωργίου, Αλεξανδρίδης, Σαλπιγγίδης, Γεωργιάδης, Γκουρτσελίδης, Μήτογλου, Χόρχε, Αλιβάνογλου, Τανταλίδης, Σερασίδης.

Ακόμη παραβρέθηκαν ο πρόεδρος των Παλαιμάχων του ΠΑΟΚ Φιλώτας Πέλιος, ο Χρήστος Τερζανίδης, ο Κώστας Μαλιούφας  και οι κ.κ Λευκαδίτης(γιατρός), Κερμενίδης(φυσικοθεραπευτής).  Μετά το τέλος του αγώνα ακολούθησε δεξίωση στο Απίκο Τσιπουράδικο.

Οι Παλαίμαχοι του ΑΟΚ ευχαριστούν

Το Δ. Σ των Παλαιμάχων του ΑΟΚ ευχαριστεί:

Τον Δήμο Καβάλας, τον Αντιδήμαρχο  Απόστολο Μουμτσάκη και τον ειδικό σύμβουλο Κώστα Βακιρτζή

Το Τυπογραφείο Γιώργου  Λουπέλη

Τα Αρτοποιεία- Ζαχαροπλαστεία Βικελίδη- Χρυσανθίδη

Την ΕΠΣΚ για την οικονομική στήριξη της προσπάθειας για τον μικρό Θανάση

Τα σωματεία ΑΕΚ και Βύρωνα για την παραχώρηση των αποδυτήριων τους

Το τυπογραφείο Καλλίτυπος

 

 

 

Διαβάστε επίσης