• 16 Απριλίου 2024,

Εθελοντική αιμοδοσία κάθε Πέμπτη και Σάββατο στο Αμφιθέατρο

 Εθελοντική αιμοδοσία κάθε Πέμπτη και Σάββατο στο Αμφιθέατρο

Αναβάλλεται η προγραμματισμένη για το Σάββατο εθελοντική αιμοδοσία της ομάδας εθελοντών αιμοδοτών του Επιμελητηρίου.

Μαθαίνουμε ωστόσο ότι ο Σταθμός Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου «κατεβαίνει» στο Αμφιθέατρο για εθελοντική αιμοδοσία.

Κάθε Πέμπτη και Σάββατο: Η προγραμματισμένη αιμοδοσία του συλλόγου μας το Σάββατο 28 /11 αναβάλλεται λόγω των έκτακτων συνθηκών που επικρατούν παντού.

Με υψηλό αίσθημα ευθύνης που μας διακατέχει προς τα μέλη – αιμοδότες, προς το επιστημονικό προσωπικό και προς εμάς τους ίδιους πάρθηκε αυτή η απόφαση σε συνεννόηση πάντα με το επιστημονικό προσωπικό του τμήματος αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Καβάλας. Ελπίζουμε μόλις καλυτερέψει η κατάσταση και το επιτρέψουν οι συνθήκες να διοργανώσουμε άμεσα την αιμοδοσία μας.

Ωστόσο οι ανάγκες για αίμα δεν σταματούν ποτέ και δυστυχώς αυξάνονται. Για τον λόγο αυτό το τμήμα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Καβάλας εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση και όποιος μπορεί να βοηθήσει:  «Η πανδημία από τον κορωνοϊό SARS-CoV-2 έχει σοβαρότατη επίπτωση και στα αποθέματα αίματος του τμήματος Αιμοδοσίας του νοσοκομείου μας. Απευθύνουμε θερμή έκκληση σε νέους και τακτικούς αιμοδότες να συνεχίσουν να προσφέρουν το δώρο ζωής για τους συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε ανάγκη.

Μπορούν να προσέρχονται στο φουαγιέ του Διοικητηρίου κατά τις ώρες 9.00π.μ. έως 13.30μ.μ. Σάββατο (από το Σάββατο 28/11/2020) και κάθε Πέμπτη (από 3/12/2020). Οι αιμοληψίες θα γίνονται κατόπιν ραντεβού στο τηλ. επικοινωνίας 2513 501867 τις εργάσιμες ήμερες και ώρα 8.00 π.μ. -14.00 μ.μ. Θα τηρούνται όλα τα μέτρα ασφάλειας.

(φωτογραφία αρχείου)

Διαβάστε επίσης