Εθελοντική αιμοδοσία στη μνήμη του Στράτου – Ραφαήλ

 Εθελοντική αιμοδοσία στη μνήμη του Στράτου – Ραφαήλ

Εθελοντική αιμοδοσία ετοιμάζεται να πραγματοποιηθεί στο σταθμό αιμοδοσίας του νοσοκομείου Καβάλας στη μνήμη του Στράτου – Ραφαήλ Μπίνη. Ο πιτσιρικάς που έχασε άδικα τη μάχη για τη ζωή του πριν από λίγους μήνες δεν λησμονήθηκε από τους Καβαλιώτες πολύ δε περισσότερο από τους συγγενείς του και τους συναδέλφους των γονέων του.

Ο πατέρας του αδικοχαμένου Στράτου – Ραφαήλ εργάζεται στο ΕΚΑΒ Καβάλας. οι συνάδελφοί του ανέλαβαν την πρωτοβουλία οργάνωσης της εθελοντικής αιμοδοσίας, προκειμένου να τιμήσουν τη μνήμη του. Την Πέμπτη 8 Νοεμβρίου, ημέρα της ονομαστικής εορτής του πρόωρα χαμένου παιδιού θα πραγματοποιηθεί η πρώτη εθελοντική αιμοδοσία στη μνήμη του στο σταθμό του νοσοκομείου, από τις 8:00 το πρωί έως τις 2:30 το μεσημέρι.

Ο Κώστας Τστιτσιλικάκης, πρόεδρος των εργαζομένων του ΕΚΑΒ Καβάλας δήλωσε σχετικά στην ΠΡΩΙΝΗ: «Αυτή η εθελοντική αιμοδοσία θέλουμε να καθιερωθεί. Οργανώνεται ώστε να τιμήσουμε τη μνήμη του Στράτου – Ραφαήλ. Με την ευκαιρία, η οικογένειά του θα ανταποδώσει την αγάπη που εισέπραξε κατά τις δύσκολες ημέρες της νοσηλείας του. Καλούμε σε συμμετοχή τους συμπολίτες μας. Θέλουμε αυτή η αιμοδοσία να γίνει μια γιορτή αγάπης. Αναζητήσαμε χώρο στο κέντρο της πόλης για την αιμοδοσία, ωστόσο δεν τα καταφέραμε. Από την επόμενη χρονιά θα υπάρξει κάτι καλύτερα οργανωμένο στην ίδια περίπου χρονική περίοδο».

 

Διαβάστε επίσης