• 18 Απριλίου 2024,

Ετοιμάζεται συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη

 Ετοιμάζεται συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη

Συνταξιούχοι του Νομού Καβάλας έλαβαν μέρος χθες σε σύσκεψη που οργάνωσαν τα συνταξιουχικά σωματεία, της περιοχής, προκειμένου να υπάρξει ενημέρωση και συντονισμός για την επιτυχία ενός μεγάλου συλλαλητηρίου, που ετοιμάζεται στη Θεσσαλονίκη, στις 13 Ιουνίου. Τώρα που τα μέτρα ψηφίστηκαν και περιλαμβάνουν περικοπές στους συνταξιούχους, έρχονται νέες κινητοποιήσεις, που κατ΄ αρχήν έχουν τη μορφή συλλαλητηρίων σε Αθήνα – Θεσσαλονίκη και Ηράκλειο, την ίδια ημέρα, 13 Ιουνίου.

Οι συνταξιούχοι του Νομού Καβάλας προετοιμάζουν τη συμμετοχή τους στο Συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης, προκειμένου εκείνη την ημέρα σ΄ αυτό να μετακινηθούν από την Καβάλα, όσο γίνεται περισσότεροι συνταξιούχοι.

Στη συζήτηση έλαβαν μέρος χθες, ο Παναγιώτης Πάλμος, εκ μέρους της Ομοσπονδίας Συνταξιούχων ΙΚΑ και ο Χρήστος Κολοβός, γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας συνταξιούχων ΤΕΒΕ.

Η μετακίνηση των συνταξιούχων στο Συλλαλητήριο της 13ης Ιουνίου, θα είναι δωρεάν. Στη χθεσινή συζήτηση έλαβαν μέρος πολλοί συνταξιούχοι από τη ΒΦΛ, το ΙΚΑ, το ΤΕΒΕ, τον σύλλογο των Δημοσίων Υπαλλήλων. Πέραν των διοικήσεων των Σωματείων αυτών, ήταν και μέλη των σωματείων, γεγονός που φανερώνει την ανησυχία που υπάρχει μεταξύ των συνταξιούχων.

Διαβάστε επίσης