• 19 Απριλίου 2024,

Ετήσιος χορός της Λέσχης Ποντίων Ν.Καβάλας

 Ετήσιος χορός της  Λέσχης Ποντίων Ν.Καβάλας
Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε ο ετήσιος χορός της Λ.Π.Ν.Καβάλας που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2020 στην αίθουσα εκδηλώσεων <Παρουσία>.

Ο Πρόεδρος της Λ.Π.Ν.Καβάλας Μιχάλης Τσουλφίδης απεύθυνε θερμές ευχαριστίες στο πλήθος του κόσμου που κατάκλυσε την αίθουσα, στους επίσημους προσκεκλημένους, στους εκπροσώπους είκοσι πολιτιστικών συλλόγων στα μέλη και τους φίλους που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση και ιδιαίτερα τους χορηγούς της εκδήλωσης.
Ακολούθησε ένα εκρηκτικό γλέντι που πλαισίωσαν κορυφαίοι καλλιτέχνες δίνοντας τον καλύτερο εαυτό τους σε μία αξέχαστη βραδιά, τιμώντας την παράδοση του Ποντιακού Ελληνισμού.
Το αμείωτο κέφι, ο χορός, το τραγούδι, η διασκέδαση ήταν εκείνα που πρωταγωνίστησαν με τον κόσμο να γλεντά μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.
Ένα μεγάλο μπράβο αξίζει στο τμήμα της νεολαίας μας για την συλλογή δώρων της λαχειοφόρου αγοράς.
Το Δ.Σ. της Λ.Π.Ν.Καβάλας εκφράζει τις εγκάρδιες ευχαριστίες του στους χορηγούς και δωροθέτες που ενίσχυσαν οικονομικά τον ετήσιο χορό, στα Μ.Μ.Ε., τον όμιλο ΕΝΑ CHANNEL και τα μέσα ηλεκτρονικής ενημέρωσης που πρόβαλαν την εκδήλωση, συμβάλλοντας έμπρακτα την ανάδειξη της πολιτιστικής και ιστορικής μας κληρονομιάς.!!!!!!!!!!

Διαβάστε επίσης