Ετοιμάζεται διευρυμένη συνεδρίαση της ΝΟΔΕ

 Ετοιμάζεται διευρυμένη συνεδρίαση της ΝΟΔΕ

Ο ντόρος που προκλήθηκε λόγω της επισκέψεως στην Καβάλα της Όλγας Κεφαλογιάννη και η ανάμιξη στο πρόγραμμα της επισκέψεώς της του Μακάριου Λαζαρίδη, απασχόλησε χθες από το πρωί τα περισσότερα τοπικά μέσα ενημέρωσης. Η είδηση αφορά στην πρόθεση του προέδρου της ΝΟΔΕ Μπάμπη Δράκου να συγκαλέσει εντός των ημερών μια διευρυμένη συνεδρίαση της νομαρχιακής επιτροπής Καβάλας.

Αυτό θα γίνει άμεσα και θα υπάρχει συγκεκριμένο θέμα, τα όσα δηλαδή εξελίσσονται τελευταία στην πόλη μας με κεντρικό πρόσωπο που μπορεί να μην αναφέρεται συγκεκριμένα, αλλά είναι σίγουρα ο Μακάριος Λαζαρίδης. Σύμφωνα με τις δηλώσεις του Μπάμπη Δράκου και τις πληροφορίες που γίνονται παράλληλα γνωστές θα συνεδριάσει η διευρυμένη ΝΟΔΕ κι αυτό σημαίνει ότι στη συνεδρίαση δε θα παραστεί ο κ. Λαζαρίδης, αλλά εκτός από τα μέλη της νομαρχιακής επιτροπής θα μετέχουν όσοι ήταν υποψήφιοι βουλευτές στις προηγούμενες εθνικές εκλογές.

Θα προταθεί να υπογραφεί συγκεκριμένο κείμενο όπου θα περιγράφεται το χρονικό των γεγονότων των τελευταίων ημερών. Μ’ αυτή την πρωτοβουλία η ΝΟΔΕ Καβάλας θα πιέσει περισσότερο την Αθήνα προκειμένου να λάβει μέτρα για την προεκλογική δραστηριότητα του Μακάριου Λαζαρίδη.

Έως και χθες το μεσημέρι ο Μακάριος Λαζαρίδης δεν είχε αντιδράσει στην κριτική που δέχθηκε αναφορικά με την επίσκεψη στην Καβάλα της Όλγας Κεφαλογιάννη. Δόθηκε πάντως στη δημοσιότητα φωτογραφία του με την κ. Κεφαλογιάννη, κατά την επίσκεψή τους στο μουσείο κέρινων ομοιωμάτων του Θόδωρου Κοκκινίδη. Η φωτογραφία αποδεικνύει ότι το πρόγραμμα που υπήρχε σε γενικές γραμμές υλοποιήθηκε κανονικά, παρά τις ματαιώσεις των συναντήσεων της κ. Κεφαλογιάννη με θεσμικούς παράγοντες όπως για παράδειγμα η δήμαρχος Καβάλας.

Βάσει των σημερινών δεδομένων στη ΝΟΔΕ Καβάλας δεν υπάρχουν υποστηρικτές του Μακάριου Λαζαρίδη. Άλλος λίγο και άλλος περισσότερο του ασκούν κριτική και κρατούν τις αποστάσεις τους. Από την άλλη πλευρά, κατά την παρουσιαζόμενη άποψη των φίλων του Μακάριου Λαζαρίδη στην Καβάλα, η ΝΟΔΕ έχει σκοπιμότητα για την εις βάρος του δραστηριότητα. Αυτή κάποιοι επιφυλάσσονται να αποκαλύψουν πολύ συγκεκριμένα και πολύ σύντομα.

Διαβάστε επίσης