Ετοιμάζεται «Λευκή Νύχτα» με πρωτοβουλία του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας

 Ετοιμάζεται «Λευκή Νύχτα» με πρωτοβουλία του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας

Επίσημες ανακοινώσεις ή δηλώσεις δεν έγιναν μέχρι τώρα. Χθες ωστόσο αναρτήθηκε στη Διαύγεια της ΠΕ Καβάλας απόφαση του κ. Κώστα Αντωνιάδη με την οποία διαβάζουμε ότι δεσμεύεται ποσό 5.000 ευρώ, συμμετοχή της Περιφέρειας ΑΜΘ στην «Λευκή Νύχτα» του 2021 στην αγορά της Καβάλας.

Με αυτήν την αφορμή πληροφορούμαστε ότι ο Εμπορικός Σύλλογος Καβάλας ξεκίνησε τις επαφές του για το γεγονός, με την προϋπόθεση φυσικά περαιτέρω χαλάρωσης των υγειονομικών μέτρων. Κι όπως φαίνεται έχει κι αυτήν την φορά στην στήριξη των τοπικών φορέων με πρώτη την στήριξη της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας.

Η «Λευκή Νύχτα» ωριμάζει κι ετοιμάζεται αν και χρειάζεται ακόμη χρόνος μέχρι π.χ. να αποφασιστεί πότε θα γίνει.

Τα σενάρια φαίνεται να είναι δύο.

Η πραγματοποίηση της το Καλοκαίρι ή αμέσως μετά. Αν η «Λευκή Νύχτα» αποφασιστεί να γίνει το Καλοκαίρι θα πρέπει να υπάρξει συντονισμός με τις άλλες εκδηλώσεις που επίσης ετοιμάζονται για να γίνουν στην πόλη μας. Διαφορετικά θα είναι πιο απλό να αποφασιστεί να γίνει τον Σεπτέμβρη. Πιθανότερο είναι κι αυτή η «Λευκή Νύχτα» θα γίνει Παρασκευή.

Πέρσι δεν έγινε εξ αιτίας των πρώτων μέτρων πρόληψης κορωνοϊού. Προχθές το Περιφερειακό Συμβούλιο της ΑΜΘ ενέκρινε την πραγματοποίηση της «Λευκής Νύχτας» στην αγορά της Ορεστιάδας.

Το γεγονός θα γίνει στο τέλος Αυγούστου.

Διαβάστε επίσης