Έτοιμες να ανθίσουν οι αμυγδαλιές !

 Έτοιμες να ανθίσουν οι  αμυγδαλιές !

Έτοιμες να ανθίσουν είναι οι Αμυγδαλιές και στο επόμενο δεκαήμερο το πολύ το “πέταγμα”  τους θα είναι γεγονός.

Μπορεί να βιαστούνε για άλλη μια χρονιά αλλά αυτό δεν μας χαλάει καθόλου.

Αντίθετα αυτές οι βιασύνες μας ανεβάζουν την ψυχολογία.

Τις γουστάρουμε !

Οι ανθισμένες αμυγδαλιές είναι ένα ακόμα σημάδι οτι είμαστε κοντά στην καλύτερη εποχή του χρόνου και ας διανύουμε το πρώτο δεκαήμερο του Φλεβάρη.

Η πορεία μας προς την πρώτη ημέρα της άνοιξης είναι ακάθεκτη.

Το λεγόμενο τρένο δίχως φρένο !

 

Ο ιός της γρίπης φέτος έχει προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση στον κόσμο και κυρίως στους γονείς που τρέχουν έστω και καθυστερημένα να εμβολιάσουν τα παιδιά τους φοβούμενοι της έξαρση του ιού.

Οι αρκετοί θάνατοι, οι περισσότεροι μάλιστα μέσα στην ίδια εβδομάδα, έχουν προκαλέσει μεγάλη ανησυχία και όλοι τρέχουν τώρα να κάνουν το εμβόλιο.

Για τον λόγο αυτό σε αρκετές περιοχές της χώρας υπάρχει έλλειψη και υπάρχει λίστα αναμονής.

Τέλος οι επιστήμονες επιμένουν οτι για να έχει καλύτερο αποτέλεσμα το συγκεκριμένο εμβόλιο θα πρέπει να γίνεται τον μήνα Οκτώβριο και οχι τον Φλεβάρη που το θυμούνται οι περισσότεροι.

 

Πέφτει η θερμοκρασία τις επόμενες ημέρες και υπάρχει και η πρόβλεψη για ένα ελαφρύ χιονόνερο το οποίο όμως δεν θα πρέπει να μας προβληματίζει.

Θα είναι μία κατάσταση παροδική που θα την ξεχάσουμε γρήγορα και εύκολα.

 

Το άλλο που θα πρέπει να αναφέρουμε είναι οτι το τελευταίο διάστημα δεν έχουμε διακοπές ρεύματος, ούτε αυτά τα τσαφ που γινόταν για κλάσματα δευτερολέπτου αλλά κάνανε την ζημιά.

Λέτε η ΔΕΔΔΗΕ να το έλυσε το πρόβλημα ;

Μακάρι …

 

To ξενοδοχείο “ΑΙΓΑΙΟ” στην είσοδο της Νέας Ηρακλείτσας κατεδαφίστηκε όλο και μάλλον στην θέση του θα σηκωθεί μία πολυτελής βίλα απο το νέο ιδιοκτήτη που είναι μάλλον Βούλγαρος επιχειρηματίας.

Δεν αποκλείεται να γίνει μία νέα ξενοδοχειακή μονάδα αλλά σε αυτή την περίπτωση η κατεδάφιση δεν θα ήταν ολική.

 

Σε πορεία ανάπτυξης τουριστικής και η Νέα Πέραμος αφού στην διάρκεια του χειμώνα ετοιμάζονται και θα είναι στην διάθεση των τουριστών το καλοκαίρι που έρχεται περίπου 200 νέες κλίνες.

Μικρά ξενοδοχειάκα που στην κυριολεξία ξεφυτρώνουν στην καρδιά της Νέας Περάμου θα δώσουν την δυνατότητα στον συγκεκριμένο προορισμό για την φιλοξενία ακόμα περισσότερων τουριστών.

Μην ξεχνάτε οτι η Νέα Πέραμος είναι η πρώτη περιοχή που άγγιξε η απόβαση των Βαλκάνιων τουριστών αφού ιδιαίτερα οι Βούλγαροι της έχουν μεγάλη αδυναμία.
Όπως είπε και ένας φίλος κτηματομεσίτης η Νέα Πέραμος εδώ και χρόνια δεν έχει κρίση και δεν έχει καμμία σχέση με τι γίνεται με τον υπόλοιπο  Νομό.

 

Φαίνεται οτι ο καιρός αυτή την εβδομάδα θα είναι καλός με τον ήλιο να ανεβαίνει ψηλά και να είναι μπροστά απο τα σύννεφα σε καθημερινή βάση.

Το μόνο πρόβλημα είναι οι χαμηλές θερμοκρασίες κυρίως νωρίς το πρωί και αργά το βράδυ.

Κανένα πρόβλημα και δεν τρέχει και τίποτα μετά απο όλα αυτά που έχουμε περάσει το προηγούμενο διάστημα.

 

Λοιπόν αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Να είστε καλά και να έχετε το νού σας γιατί οι καιροί παρά το γεγονός οτι φτάσαμε στον Φλεβάρη παραμένουν δύσκολοι , ύποπτοι και ύπουλοι.

Είμαστε αισιόδοξοι οτι τα καλύτερα έρχονται αφού επιμένουμε να βλέπουμε το ποτήρι μισογεμάτο.

Όπως λένε και τα φιλαράκια μας οι Ινδοί όλα θα πάνε καλά στο τέλος και αν κάτι στραβώσει σημαίνει οτι δεν ήρθε το τέλος.

Καλή σας ημέρα και καλή εβομάδα.

Καλό κουράγιο και καλή δύναμη.

με το 1 με το 2 μετο 3 :

ΑΛΟΡΑ !

 

Διαβάστε επίσης