• 28 Μαρτίου 2024,

Ευρωπαϊκή Ημέρα Γλωσσών με πολλά παιδιά στο 12ο δημοτικό σχολείο

 Ευρωπαϊκή Ημέρα Γλωσσών με πολλά παιδιά στο 12ο δημοτικό σχολείο

Με την ευκαιρία της Ευρωπαϊκής Ημέρας Γλωσσών πραγματοποιήθηκαν εκδηλώσεις που έλαβαν χώρα στον αύλιο χώρο του 12ου δημοτικού σχολείου. Οργανώθηκαν από τους καθηγητές και τις καθηγήτριες αγγλικής γλώσσας του δημοσίου, δηλαδή την Ένωση Εκπαιδευτικών Αγγλικής Γλώσσας Καβάλας. Το πρόγραμμα ήταν πλούσιο και η ανταπόκριση των παιδιών μεγάλη.

Κατ’ αρχήν παρουσιάστηκαν όλα όσα επρόκειτο να γίνουν ενώ υπήρξαν και παιχνίδια τα οποία συνεχίστηκαν μέχρι το μεσημέρι. Στο χώρο της εκδήλωσης λειτούργησε έκθεση με έργα ζωγραφικής των συμμετεχόντων παιδιών στο διαγωνισμό, διεξήχθη μουσικό κουίζ και στο τέλος του προγράμματος ανακοινώθηκαν τα ονόματα των νικητών στο διαγωνισμό ζωγραφικής, ακολούθησε απονομή βραβείων και δώρων και τέλος τραβήχτηκαν πολλές αναμνηστικές φωτογραφίες με όλους τους συμμετέχοντες.

Η εκδήλωση οργανώθηκε από την Ένωση Εκπαιδευτικών Αγγλικής Γλώσσας σε συνεργασία με το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Κομοτηνής, με την υποστήριξη του δήμου Καβάλας και της αντιπροσωπείας της ευρωπαϊκής επιτροπής στην Αθήνα.

Διαβάστε επίσης