• 6 Μαΐου 2024,

Εξαιρετική η 1η Γιορτή Αθλητισμού του Δήμου Παγγαίου

 Εξαιρετική η 1η Γιορτή Αθλητισμού του Δήμου Παγγαίου

Εξαιρετική και πολύ προσεγμένη,  χαρακτηρίζεται  η 1η Γιορτή Αθλητισμού του Δήμου Παγγαίου που πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ στο Λιμανάκι της Ηρακλείτσας, αφιερωμένη στη μνήμη του μεγάλου  ποδοσφαιριστή Δημήτρη Παρίδη.

Τη Γιορτή που την παρακολούθησε πλήθος κόσμου τίμησε με την παρουσία του ο Θοδωρής Ζαγοράκης.   Επίσης παραβρέθηκαν προσωπικότητες του αθλητικού και πολιτικού  χώρου. Ο Χρήστος Ρέμμος ανακηρύχτηκε επίσημος Δημότης Παγγαίου ενώ στις ειδικές βραβεύσεις τιμήθηκαν  ο Χρήστος Τερζανίδης, ο Παύλος Κοψαχείλης, ο Δημήτρης Σιούρθας,  ο Βασίλης Αβραμίδης, ο Χάρης Παππάς, ο Βασίλης Μπιλμπίλης, ο Νίκος Παπαδόπουλος(Γρίβας) και ο Κώστας Οφλίδης.

Ακόμη βραβεύτηκαν οι ομάδες του Δήμου Παγγαίου:  ΟΚΑΚ Ελευθερούπολης, Αετός Ορφανού, ΓΣΕ, Φρίξος Πλατανοτόπου, Αστέρας Φωλιάς, Παγγαιϊκός Παλαιοχωρίου και οι αθλητές- αθλήτριες:  Ξουλόγη, Μοσχοβίδης, Λυρόπουλος, Σοφοκλέους,  Αραμπατζή, Λαβδάκης, Βορδονοράκης, Λυροπούλου, Αθανασίου, Βερβερίδου, Χαραλαμπίδης, Βορδονοράκης, Μαρκόπουλος, Νικολάου, Κεχρόπουλος, Τογκουσίδης, Τσίλογλου, Τσιτζιρής, Μαλιχούδης, Παπαδόπουλος.

Η εκδήλωση κράτησε περίπου 3 ώρες και την παρουσίασε ο αθλητικογράφος Τάσος Πατσίδης.

Διαβάστε επίσης