• 13 Μαΐου 2024,

Εξιχνιάστηκαν 3 κλοπές από γυμναστήριο στην Καβάλα

 Εξιχνιάστηκαν 3 κλοπές από γυμναστήριο στην Καβάλα

Συνελήφθη 29χρονος ημεδαπός

Εξιχνιάστηκαν ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, τρεις (3) κλοπές από γυμναστήριο στην Καβάλα, που διαπράχθηκαν τις τελευταίες τρεις ημέρες.

Για την υπόθεση αυτή, συνελήφθη χθες (11-8-2016) το απόγευμα, στην Καβάλα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, 29χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπές.

Συγκεκριμένα, χθες το μεσημέρι, ο 29χρονος, αφαίρεσε από ανασφάλιστο ντουλάπι των αποδυτηρίων του γυμναστηρίου, το χρηματικό ποσό των 60 ευρώ, πλην όμως η πράξη του έγινε αντιληπτή και συνελήφθη από προστρέξαντες αστυνομικούς.

Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε, προέκυψε επίσης ότι ο δράστης, την 9 και 10-8-2016, εκμεταλλευόμενος την απασχόληση των μελών του γυμναστηρίου στους χώρους του, αφαίρεσε από δύο ντουλάπια των αποδυτηρίων, συνολικά το χρηματικό ποσό των 105 ευρώ.

Στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκε όλο το αφαιρεθέν χρηματικό ποσό, από τις τρεις κλοπές που διέπραξε ο 29χρονος, το οποίο κατασχέθηκε και αποδόθηκε στους δικαιούχους του.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα  Ασφάλειας Καβάλας.

 

Διαβάστε επίσης