Μέλι το καρπουζάκι του Βαγγέλη …

 Μέλι το καρπουζάκι του Βαγγέλη …

Έντονος είναι ο προβληματισμός για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο αγωνιστικός χώρος του “Ανθή ¨Καραγιάννη” ένα μήνα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.

Η εικόνα που παρουσιάζει σήμερα το χόρτο δεν έχει καμμία σχέση με αυτά που υποσχέθηκαν οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Καβάλας στο τέλος της προηγούμενης αγωνιστικής σαιζόν που είχανε κάνει την εκτίμηση οτι με διορθωτικές κινήσεις και τονωτικές ενέσεις το πρόβλημα θα λυνόταν.

Δυστυχώς δεν λύθηκε και πλέον όλοι αναζητούν το plan b που δεν υπάρχει γιατί δεν υπάρχει χρόνος και χρήμα για πιο δραστικές λύσεις εκτός και αν γίνει απο την μεριά του Δήμου Καβάλας κάποια υπέρβαση όπως έγινε στην περίπτωση της έδρας του γηπέδου του Νέστου Χρυσούπολης απο την μεριά του Τσομπανόπουλου που με διαδικασίες fast track αποφάσισε την τοποθέτηση έτοιμου χλοοτάπητα.

Έτσι όπως είναι σήμερα το γήπεδο δεν μπορεί να παιχτεί ποδόσφαιρο και πλέον τα μέλη της διοικούσας σκέφτονται ακόμα και το ενδεχόμενο της αλλαγής της έδρας.

Στον αγωνιστικό χώρο του “Ανθή Καραγιάννη” έχουν φυτρώσει απο μολόχες μέχρι ραδίκια και γλυστρίδες.

Δώσαμε ένα σωρό λεφτά να να μεταφέρουμε άμμο στην κεντρική πλατεία και να παίξουμε ράγκμπι και με ψίχουλα προσπαθούμε να φτιάξουμε τον αγωνιστικό χώρο που θα παίξει η μεγαλύτερη ομάδα του Νομού μας που θέλει μάλιστα να πρωταγωνιστήσει διεκδικώντας την άνοδο στην Β’ Εθνική.

Είναι γνωστό αγαπητοί μου αναγνώστες οτι “ με πορδές αυγά δεν βάφονται”.

Οι τονωτικές ενέσεις που επιλέχθηκαν ως λύση ήταν η πιο φτηνή που όπως αποδείχτηκε δεν μπορεί οχι να λύσει το πρόβλημα αλλά ούτε καν να βελτίωσει την εικόνα του γηπέδου.

Η διοίκηση του Ερασιτέχνη ΑΟΚ αλλά και η διοικούσα επιτροπή θα πρέπει να έρθουν άμεσα σε επαφή με τους υπεύθυνους στον Δήμο της Καβάλας προκειμένου να δούνε τι μπορεί να γίνει απο εδώ και πέρα, αν μπορεί να γίνει κάτι.

Είναι ντροπή μερικές μόνο εβδομάδες πριν απο την έναρξη του πρωταθλήματος και ο αγωνιστικός χώρος να παρουσιάζει αυτή την εικόνα.

Όλοι γνωρίζουν οτι αυτή η χρονιά είναι ίσως η τελευταία ευκαιρία του ΑΟΚ να φύγει απο την μίζερη Γ’ Εθνική και να επιστρέψει στις επαγγελματικές κατηγορίες και κατεβαίνουμε στο πρωτάθλημα με ένα γήπεδο χωράφι.

Μπράβο μας !

Θα πρέπει να πιέσουν όλοι να βρεθεί μια λύση εκτός και αν το γήπεδο του Κρυονερίου μπορεί να γίνει εκτός απο γήπεδο προπόνησης και η έδρα του ΑΟΚ.

Με την ίδια ευκολία που η διοικούσα του ΑΟΚ μοίραζε την προηγούμενη εβδομάδα απλόχερα συγχαρητήρια , και καλά έκανε,στον Δήμο Καβάλας για την παραχώρηση του γηπέδου του Κρυονερίου να πιέσει και να διαμαρτυρηθεί για να βελτιωθεί ο αγωνιστικός χώρος του ¨Ανθή Καραγιάνν稔 στο οποίο θα παιχτεί μια ολόκληρη χρονιά για την αγαπημένη μας ομάδα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η σιδηρά κυρία του ΔΝΤ κυρία Λαγκάρντ μαζί με τον σύντροφο της κάνουν διακοπές στην Ελλάδα και γεύονται αστακούς δίπλα στην θάλασσα.

Η Κριστίν Λαγκάρντ εθεάθη στα Τριζόνια Φωκίδας με τον ΄μέλλοντα σύζυγο της να τρώει καβούρα ,αστακούς και καραβιδόψυχες.

Όχι θα κάτσει να σκάσει.

Η Κριστίν βρίσκεται στην Ελλάδα για την προγραμματισμένη κρουζιέρα στο Ιόνιο.

Κάθε λιμάνι και καυμός λέει το τραγούδι αλλα για την Λαγκάρντ κάθε λιμάνι και ένας αστακός !

Σύμφωνα με τα στοιχεία και τις εκτιμήσεις της τράπεζας Eurobank σε ύφεση παρέμεινε και το δεύτερο τρίμηνο του 2016 η ελληνική οικονομία η οποία θα πρέπει το δεύτερο εξάμηνο του 2016 να περάσει σε φάση ανάπτυξης για να μην πέσει όπως λένε στην παγίδα της στασιμότητας.

Αυτό τώρα πως θα γίνει στην πράξη θα μας το εξηγήσουν οι εταίροι σε πρώτη φάση και ο έλληνας πρωθυπουργός σε δεύτερη που το ΠΑΣΧΑ που μας πέρασε έβλεπε και ΑΝΑΣΤΑΣΗ της ελληνικής οικονομίας.

Για άλλη μια ΄φορά ΄φαίνεται οτι στα λόγια έχουμε αφήσει την κρίση πίσω μας αλλα στην πράξη τα πράγματα είναι διαφορετικά.

Αυτά και για σήμερα.

Να είστε καλά και να έχετε το νού σας γιατί οι καιροί εκτός απο ύποπτοι και ύπουλοι είναι και πονηροί.

Είμαστε έτοιμοι για το τριημερο του 15 Αύγουστου και απο τώρα βάζουμε τα μεταξωτά και περιμένουμε να φυσήξει.

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης