Εξηγήσεις για μία ακόμη απουσία του

 Εξηγήσεις για μία ακόμη απουσία του

Το πρωί της Τρίτης ο Άρης Βέρρος- επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Συμπαράταξη Πολιτών- μίλησε στο ραδιόφωνο της Πρωινής. Προσπάθησε να εξηγήσει το λόγο για τον οποίο τη Δευτέρα το πρωί δεν συμμετείχε στη συνάντηση των επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων με το Δήμαρχο.

Στη γνωστή συζήτηση για το θέμα του Βασίλη βασιλικού. Ο κ. Βέρρος είχε προσκληθεί στη συνάντηση από αυτόν που την προκάλεσε. Τον κ. Μάκη Παπαδόπουλο. Όπως είπε μίλησε τηλεφωνικά αρκετές φορές με τον κ.Παπαδόπουλο δεδομένου του ότι το ραντεβού ήταν αρχικά να γίνει την Παρασκευή το πρωί.

Επικοινώνησε και μίλησε και με τη Δήμητρα Τσανάκα. Τα επιχειρήματα του Άρη Βέρρου για τη μη συμμετοχή του στη συνάντηση την Δευτέρα το πρωί στο δημαρχείο θα λέγαμε ότι δεν πείθουν.

Καταρχήν είπε: «Αφού το θέμα των δηλώσεων Βασιλικού αποσύρθηκε από τη συνεδρίαση του τοπικού συμβουλίου, δεν υπήρχε θέμα συνάντησης. Κάποιοι επέμεναν να γίνει. Και το καταλάβαμε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που καταδίκασαν τις δηλώσεις Βασιλικού.

Εμείς το ξεκαθαρίσαμε από την αρχή ότι η επιστολή και οι επίμαχες δηλώσεις Βασιλικού δεν έχουν καμία σχέση με το ότι ο συγγραφέας και βουλευτής ενστερνίζεται την τρομοκρατία κτλ.

Καλώς δεν πήγαμε στη συνάντηση της Δευτέρας γιατί ξέραμε τι θα συμβεί. Άλλωστε ήταν εκεί και ο πρώην Χρυσαυγίτης δημοτικός σύμβουλος, λόγος για τον οποίο δεν συμμετέχουμε σε συναντήσεις όταν αυτός παρίσταται».

Ο Άρης Βέρρος συνέχισε την κριτική που αυτό το διάστημα ασκεί στο Δήμαρχο Θόδωρο Μουριάδη λέγοντας με την ευκαιρία ότι ο δήμαρχος δεν ακούει κανέναν. Για την απόφαση που πήρε επί των δηλώσεων Βασιλικού το δημοτικό συμβούλιο είπε ότι κάποιοι σημάζεψαν τα ασυμμάζευτα στις παρατάξεις τους.

Καταλάβαμε -κατέληξε- τι παιχνίδια παίχτηκαν στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου από κάποιους.

Διαβάστε επίσης