• 19 Μαΐου 2024,

Ευαγγελία Παπαϊωάννου: Η νέα δυνατή μεταγραφή του ΟΚΑΚ  

 Ευαγγελία Παπαϊωάννου: Η νέα δυνατή μεταγραφή του ΟΚΑΚ  

Η νέα δυνατή μεταγραφή του ΟΚΑΚ ακούει στο όνομα Ευαγγελία Παπαϊωάννου.

Η Σφαιροβόλος από την Ξανθη με την 6η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου, έκανε αισθητή την παρουσία της και έδειξε ότι ο ΟΚΑΚ μπορεί να περιμένει πολλά περισσότερα απ’ αυτήν και στον ανοιχτό στίβο.

Η 25χρονη αθλήτρια για τη γειτονική πόλη, μίλησε πρώτα απ` όλα για το πώς βρέθηκε στον ΟΚΑΚ: «Υπήρχαν κάποια προβλήματα στον προηγούμενο σύλλογο στον οποίο ανήκα και ήθελα κάτι καλύτερο.  Επικοινώνησα με την κα Δράκου αφού ήθελα να πάω σε μια ομάδα.

Πλέον ανήκω στον ΟΚΑΚ. Προπονητής μου είναι ο Αλέξης Ζιρίδης ο οποίος είναι Πυγμάχος αλλά με βοηθάει πάρα πολύ στις προπονήσεις μου. Ήταν η πρώτη μου συμμετοχή με τον ΟΚΑΚ , στο Πανελλήνιο Κλειστού Στίβου. Από εδώ και πέρα θα συμμετέχω σε όλα τα διασυλλογικά και πανελλήνια πρωταθλήματα».

Για το αν έμεινε ικανοποιημένη από την 6η θέση στο Πανελλήνιο Κλειστού Στίβου:

«Όχι και τόσο καλή. Ήθελα κάτι  παραπάνω αλλά επειδή ήμουν σε δυο χρόνια αποχή, λόγω του ότι έπρεπε να περάσει μια διαδικασία αφού δεν μου έδιναν το δελτίο μου, θεωρώ ότι είναι μια καλή αρχή.

Φυσικά μπορώ και περισσότερα αλλά μου έλειψαν οι αγώνες εδώ και δυο χρόνια. Με επηρέασε η αποχή. Αν είχα περισσότερους αγώνες θα έριχνα περισσότερα μέτρα και θα ήμουν σε καλύτερη θέση».

Για τις επιτυχίες της μέχρι τώρα στον ανοιχτό στίβο:

«Έχω αρκετά μετάλλια. Συνολικά σε Πανελλήνια κατηγοριών έχω 6 χάλκινα και 3 ασημένια. Συμμετέχω από μικρή σε ηλικία. Απλά μου κόστισε η αποχή μου εδώ και 2 χρόνια. Σιγά- σιγά όμως θα επανέλθω και θα φτάσω εκεί που θέλω».

Ποιοι ήταν οι λόγοι που επέλεξες τον ΟΚΑΚ εδώ στην Καβάλα:

«Γνωρίζω αθλητές και αθλήτριες που είναι στον ΟΚΑΚ ενώ έβλεπα την εικόνα του συλλόγου η οποία με ικανοποιούσε σε μεγάλο βαθμό. Γνώριζα και την κα Δράκου , οπότε για μένα ήταν πιο εύκολο.

Είναι ένας νοικοκυρεμένος σύλλογος που κάνει πολύ καλή δουλειά» Θέλω να βοηθήσω όσο μπορώ την προσπάθεια που κάνει ένας ιστορικός σύλλογος όπως είναι ο ΟΚΑΚ. Θέλω να πιστεύω ότι αποτελώ μια δυνατή μεταγραφή για τον ΟΚΑΚ».

Για το μεγαλύτερο της στόχο μέσα στο 2024:

«Θέλω να φτάσω στα μετάλλια στο Πανελλήνιο Ανδρών- Γυναικών. Να ρίξω πάνω από 14.50 μέτρα. Αυτό είναι και το ρεκόρ που είχα πριν δυο χρόνια. Το Πανελλήνιο είναι ο βασικός μου στόχος και θέλω μετάλλιο. Εκεί ήμουν πάντα. Πάντα ήμουν στα μετάλλια και θέλω να επανέλθω».

Διαβάστε επίσης