• 25 Απριλίου 2024,

Ευχαριστήριο και συγχαρητήρια από τον υποψήφιο βουλευτή Παναγιώτη Νεστορίδη

 Ευχαριστήριο και συγχαρητήρια από τον υποψήφιο βουλευτή Παναγιώτη Νεστορίδη

Ο δημοσιογράφος Παναγιώτης Νεστορίδης ήταν υποψήφιος βουλευτής Καβάλας με τον ΣΥΡΙΖΑ. Με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης της διαδικασίας των εκλογών, ευχαριστεί και συγχαίρει:

Οι εκλογές τελείωσαν, η νέα κυβέρνηση και οι τοπικοί βουλευτές δίνουν ήδη τα πρώτα δείγματα γραφής και ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, από τη θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης, μπαίνει σε τροχιά επαναθεμελίωσης της μεγάλης προοδευτικής παράταξης.
Με μικρή καθυστέρηση, λόγω αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων, απευθύνω ένα εγκάρδιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όσες και όσους με τίμησαν με την ψήφο τους και, φυσικά, στους ανθρώπους που συνέβαλλαν ώστε να ανατραπούν τα υπερφίαλα προγνωστικά και να εκλέξουμε βουλευτή στο νομό Καβάλας.
Τα ειλικρινή μου συγχαρητήρια στην Τάνια Ελευθεριάδου, η οποία επάξια αναλαμβάνει την κοινοβουλευτική μας εκπροσώπηση για την επόμενη περίοδο. Ο δυναμισμός, η όρεξη για δουλειά και η αποτελεσματικότητα που τη διακρίνουν, αποτελούν εχέγγυα για μια πετυχημένη θητεία στη Βουλή.
Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν και στους Τάκη Εμμανουηλίδη, Αθηνά Παναγιωτίδου, Κώστα Μορφίδη, Γιώργο Παπαφιλίππου, με τους οποίους συμπορευτήκαμε όλο το προηγούμενο διάστημα. Δώσαμε έναν έντιμο αγώνα και θα συνεχίσουμε μαζί στην όμορφη προσπάθεια για την ανασυγκρότηση και ενοποίηση του ευρύτερου δημοκρατικού και προοδευτικού χώρου.
Εις το επανιδείν!

 

 

Διαβάστε επίσης