Ευχαριστήριο του προέδρου του ΚΕΛ «Νεάπολις» κ. Βασίλη Ευστρατίου

 Ευχαριστήριο του προέδρου του ΚΕΛ «Νεάπολις» κ. Βασίλη Ευστρατίου

Παρά τα προβλήματα που υπήρξαν με τον καιρό την Παρασκευή το απόγευμα, έγινε κανονικά στην παραλία το ίδιο βράδυ η καθιερωμένη εκδήλωση (φεστιβάλ) του Κέντρου Ελληνικής Λαογραφίας «Νεάπολις» με την γνωστή ονομασία «Κάθε τόπος και χορός».

Η διοργάνωση δικαίωσε την φήμη της ενώ τη Δευτέρα ο πρόεδρος του συλλόγου Βασίλης Ευστρατίου δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όσους βοήθησαν: «Μία ακόμη φορά το Κέντρο Ελληνικής Λαογραφίας Νεάπολις έβαλε την πινελιά του στη διάδοση της παράδοσης. Διοργάνωσε με τεράστια επιτυχία το 7ο φεστιβάλ «Κάθε τόπος και χορός». Η διοργάνωση έγινε στην πλατεία Κανάρη την Παρασκευή 21 Ιουνίου φιλοξένησε συλλόγους από διάφορα σημεία της Ελλάδας.

Η προσέλευση του κόσμου ήταν αναπάντεχα μεγαλύτερη από κάθε άλλη φορά ενώ το γλέντι που επακολούθησε με το συγκρότημα «Εμπειροτέχνες» στο κέντρο Μιχάλης το διέκρινε η ποιότητα της γνήσιας παράδοσης.  Ευχαριστούμε δημόσια το διοικητικό συμβούλιο του ΚΕΛ Νεάπολις, όλα τα μέλη του συλλόγου,  τη χοροδιδάσκαλο μας Αλεξανδρίδου Ελένη,  τους χορηγούς μας,  το σύλλογο Αγίας Παρασκευής για τις φορεσιές που μας δάνεισε, τον κόσμο που μας τίμησε αλλά και τον Χορευτικό Όμιλο Καβάλας που μας παρουσίασε υπέροχα χορούς από την Καππαδοκία».

Διαβάστε επίσης