Ευχόμαστε να μην οδηγηθούμε στην λύση πονάει κεφάλι ,κόβουμε κεφάλι !

 Ευχόμαστε να μην οδηγηθούμε στην λύση πονάει κεφάλι ,κόβουμε κεφάλι !

Και ενώ όλοι περιμένουν  τα αποτελέσματα της επανεξέτασης  στο στέγαστρο Καλατράβα έρχονται στο φως της δημοσιότητας λεπτομέρειες από το πόρισμα της πρώτης εξέτασης που ούτε λίγο , ούτε πολύ λέει ότι το στέγαστρο είναι σε μαύρο χάλι και μπορεί ανά πάσα να πέσει.

Για τον λόγο αυτό και αποφασίστηκε άρον άρον το λουκέτο.

Είμαστε κάτι παραπάνω από σίγουροι ότι οι εργασίες αποκατάστασης των ζημιών θα διαρκέσουν πάνω από ένα χρόνο αν δεν πάρουν καμιά απόφαση να ξηλώσουν το στέγαστρο και να τελειώνουν οριστικά.

Ίσως το πόρισμα να δείξει ότι η επισκευή του στην κατάσταση που είναι σήμερα δεν συμφέρει και θα κοστίσει περισσότερο από την αρχική του αξία.

Είναι γνωστή η τακτική στην Ελλάδα όταν πονάει το κεφάλι να το κόβουμε και να τελειώνουμε.

Ευχόμαστε βέβαια στην περίπτωση του ΟΑΚΑ  να μην συμβεί αυτό και να σωθεί το στέγαστρο που το χρυσοπληρώσαμε έστω και αν όταν το τοποθετήσαμε  βγάλαμε  άδεια πέργκολας !

 

Ένα επαληθευτούν οι δημοσκοπήσεις για τον Δήμο Βόλου που δίνουν στον Αχιλλέα Μπέο ποσοστό πάνω από 60% και εκλογή από την πρώτη Κυριακή οι φίλοι μας οι Βολιώτες δεν θα πρέπει να διαμαρτύρονται για τα «καντήλια»  που ακούνε και τις φάπες που τρώνε.

Όπως στρώσουν έτσι και θα κοιμηθούν.

 

Μετά από πολλά χρόνια και η Χριστίνα Ωνάση στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Μύκονο.

Η χρυσή κληρονόμος βρέθηκε στο νησί των ανέμων με μεγάλη παρέα.

 

Πάντως η κυβέρνηση θα πρέπει να ξανασκεφτεί σοβαρά την απόφαση της να κόψει την κρατική επιδότηση στο πετρέλαιο θέρμανσης.

Αν ξεκινήσει η διανομή του με τιμή πάνω από 1,50 ευρώ και γκρινιάζει όλος  ο κόσμος θα είναι αργά.

 

Δεν νομίζω ότι είναι εφικτός ο στόχος του Μητσοτάκη που θέλει να κερδίσει και τις 13 Περιφέρειες στις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Θα ζοριστεί και μάλιστα πολύ μετά τις πλημμύρες στην Περιφέρεια της Θεσσαλίας όπου οι κάτοικοι έχουν πολλά παράπονα από τον κρατικό μηχανισμό και το επιτελικό κράτος.

 

Ιωάννα Τούνη – Δημήτρης Αλεξάνδρου: Ξεκίνησαν θεραπείες ζεύγους.

Επειδή είχανε συχνά εντάσεις και καυγάδες αποφασίσανε να επισκεφτούν έναν ειδικό και να ξεκινήσουν συνεδρίες με σκοπό να καλμάρουν και να εστιάσουν σε αυτά που τους ενώνουν και όχι σε αυτά που τους διχάζουν.

Πάντως αυτή η εξέλιξη για τέτοιου είδους τηλεοπτικά ζευγάρια είναι αναμενόμενη.

Το δεύτερο βήμα αν δεν τα καταφέρουν με τις συνεδρίες είναι τα χωριστά σπίτια και το τρίτο το διαζύγιο.

Παλιές ιστορίες.

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Καλημέρα και καλή δύναμη.

 

ΑΛΟΡΑ !

 

 

Διαβάστε επίσης