Ευχόμαστε το 21 να έχει περισσότερες κατηφόρες !

 Ευχόμαστε το 21 να έχει περισσότερες κατηφόρες !

Τα «σφηνάκια»  που διαβάζετε είναι τα τελευταία για το 2020  που μας προέκυψε μία πολύ δύσκολη χρονιά με πολλές και πρωτόγνωρες καταστάσεις που είναι αλήθεια ότι μας έκαναν να αναθεωρήσουμε πολλά πράγματα και να καταλήξουμε για άλλη μια φορά στο συμπέρασμα  ότι τίποτα δεν είναι δεδομένο σε αυτή την ζωή.

Ούτε καν  η καθημερινή μας ρουτίνα μας την οποία και χάσαμε τους τελευταίους  μήνες λόγω της πανδημίας.

Μέχρι να ξημερώσει η πρώτη μέρα της πρώτης καραντίνας  αρκετές φορές  παραπονιόμασταν για την ρουτίνα της καθημερινότητας μας ζητώντας κάτι διαφορετικό.

Όταν ήρθε αυτό το διαφορετικό με την πανδημία και έφερε μία διαφορετική καθημερινότητα τότε πραγματικά πιστεύω ότι όλοι μας εκτιμήσαμε την ρουτίνα της ζωής μας.

Σήμερα που γράφονται αυτές οι γραμμές είμαστε , θέλουμε να πιστεύουμε, προς  το τέλος της δεύτερης καραντίνας και αισιοδοξούμε ότι δεν θα υπάρξει τρίτη γιατί θα την προλάβουν τα εμβόλια που έχουν ξεκινήσει και στην χώρα μας.

Αν πάνε όλα καλά και εμβολιαστεί το 70% του πληθυσμού μέχρι το ερχόμενο καλοκαίρι θα μπορούμε να σκεφτόμαστε ένα καλύτερο αύριο χωρίς αποστάσεις ασφαλείας και μάσκες.

 

Η σημερινή τελευταία έκδοση της στήλης μας για το 2020 θα πρέπει να είναι γεμάτη ευχές.

Ευχές για υγείας ευημερία και πάνω από όλα το 2021 να είναι μία χρονιά που θα έχει περισσότερες κατηφόρες.

Να πάμε ρε παιδιά και λίγο ξεκούραστα γιατί από τον Μάρτιο του 20 μας έχει βγει η παναγία !

Να πάμε και λίγο ορθοπεταλιά !!!

 

Διαβάζουμε στο διαδίκτυο ότι  η κυβέρνηση θέλει αμέσως μετά τις 7 του Γενάρη να ανοίξει τα σχολεία έστω και σταδιακά για να ακολουθήσει το λιανεμπόριο και πιο αργά ίσως προς τα μέσα του Φλεβάρη την  εστίαση.

Όπως και να έχει από τον Φλεβάρη και μετά θα πρέπει να αρχίσουμε να φλερτάρουμε με την κανονικότητα σε όλα τα επίπεδα γιατί πλέον όλοι φοβούνται ότι η μεγάλη σε χρονική διάρκεια αποχή μας ίσως να προκαλέσει και ανεπανόρθωτες βλάβες κυρίως οικονομικές.

Κάθε μέρα που περνάει με κλειστή την αγορά κάνει ακόμα πιο δύσκολα τα πράγματα όταν επιτέλους θα αποφασιστεί η επανεκκίνηση της αγοράς.

 

Καλά ρε παιδιά ο Τριαντάφυλλος από την τρίτη μέρα του παιχνιδιού στον τάκο ;

Αναφέρομαι για όσους δεν έχουν καταλάβει στο παιχνίδι Survivor και στον Τριαντάφυλλο τον τραγουδιστή που συμμετέχει με την ομάδα των ΔΙΑΣΗΜΩΝ.

Ο Τριαντάφυλλος ο οποίος μερικά μόνο 24ωρα στο νησί του Αγίου Δομίνικου βγήκε στις κάμερες και έβαλε τα κλάματα γιατί του λείπανε τα παιδιά του.

Στην τρίτη μέρα ρε λεβέντη  ;

Δηλαδή ρε Τριαντάφυλλε μετά από κάνα μήνα αν τελικά παραμείνεις στο παιχνίδι τι θα γίνει ;

Θα καταπίνεις σπαθιά ;

 

Σήμερα δεν είναι για πολλές κουβέντες.

Πάμε για την αλλαγή του χρόνου , θα πρέπει να πανηγυρίζουμε  που επιτέλους φεύγει το 2020 και να είμαστε αισιόδοξοι για το 2021 που απλά θέλουμε να είναι μία εύκολη χρονιά και αν έχει προβλήματα αυτά θα είναι στα μέτρα μας και όχι πάνω από εμάς !

 

Αυτά τα λίγα και ΚΑΛΗ ( το λέμε και το εννοούμε αυτή την φορά ) ΧΡΟΝΙΑ !

ΑΛΟΡΑ !

 

Διαβάστε επίσης