• 3 Ιουλίου 2022,

«FACESENSES»: Εγκαίνια για τη δεύτερη ατομική έκθεση φωτογραφίας του Φωτογραφικού Ομίλου Καβάλας

 «FACESENSES»: Εγκαίνια για τη δεύτερη ατομική έκθεση φωτογραφίας του Φωτογραφικού Ομίλου Καβάλας

Το απόγευμα της Τρίτης 24 Μαΐου 2022, ο Φωτογραφικός Όμιλος Καβάλας, θα εγκαινιάσει τη δεύτερη ατομική έκθεση Φωτογραφίας που θα πραγματοποιηθεί στη γκαλερί μεταξωτών μαντιλιών MANTILITY.

Πρόκειται για το φωτογραφικό έργο του Παντελή Ευθυμιάδη με τίτλο «FACESENSES». Ο Παντελής Ευθυμιάδης ζει και εργάζεται στην Καβάλα. Η πρώτη του επαφή με τη φωτογραφία και τον σκοτεινό θάλαμο έγινε σε μαθήματα στο Λύκειο.

Το 2011 ασχολήθηκε περισσότερο με την καλλιτεχνική φωτογραφία μέσα από σεμινάριο του Φωτογραφικού Ομίλου Καβάλας, του οποίου είναι ενεργό μέλος μέχρι σήμερα. Στη διάρκεια αυτή έχει παρακολουθήσει αρκετά φωτογραφικά σεμινάρια και έχει συμμετάσχει σε ομαδικές εκθέσεις. Πιστεύει ότι με τη φωτογραφία μπορείς να μεταμορφώσεις τις υπάρχουσες καταστάσεις μέσα από το δικό σου φίλτρο. Τον γοητεύει η αμεσότητα και συγχρόνως η δυσκολία του μέσου.

Η έκθεση προβάλει ένα τμήμα του έργου του φωτογράφου, που χρησιμοποιεί τη σύνθεση φωτογραφιών, επιχειρώντας να δημιουργήσει ένα εικαστικό αποτέλεσμα, τονίζοντας το θέμα στην ματιά του θεατή. Σε ένα χώρο που προωθεί την Τέχνη και την καλλιτεχνική δημιουργία, το MANTILITY μετατρέπεται σε κόμβο έμπνευσης, φαντασίας και δημιουργικής έκφρασης.

Εγκαίνια Τρίτη 24/5/22 ώρα 19.30

Διάρκεια έκθεσης 24/5-15/5.

Τόπος: MANTILITY GALLERY – Εθνάρχου Μακαρίου 19, Καβάλα

Οι ώρες επίσκεψης της έκθεσης συμπίπτουν με τις ώρες αγοράς.

 

Για το ΔΣ

Σώτη Τυρολόγου​​​​​​ Νικόλας Καλοτραπέζης

Πρόεδρος​​​​​​​​ Γεν. Γραμματ

(ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)

Διαβάστε επίσης