Famagusta με συνταγή “Γη της ελιάς”

 Famagusta με συνταγή “Γη της ελιάς”

Καρφωμένοι όλοι στους δέκτες μας το βράδυ της Κυριακής  για την πρεμιέρα του νέου σήριαλ του ΜΕΓΚΑ FAMAGUSTA που έχει την ίδια συνταγή με το άλλο πετυχημένο σήριαλ του μεγάλου καναλιού « Η γη της ελιάς».

Στο σενάριο και αυτής της σειράς έχει  βάλει την υπογραφή της η  Βάνα Δημητρίου ενώ την σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Αντρέας Γεωργίου οποίος και πρωταγωνιστεί.

Ακριβή παραγωγή , καλογυρισμένη με πολύ καλό  καστ ηθοποιών.

Στο πρώτο επεισόδιο σχεδόν μείναμε άναυδοι με την ερμηνεία της Δέσποινα Μπεμπεδέλη η οποία υποδύεται μια γυναίκα σύμβολο της Κύπρου και εξιστορεί για λογαριασμό ενός Αγγλικού καναλιού την συγκλονιστική της ιστορία το καλοκαίρι του 74.

Το συγκεκριμένο σήριαλ που αποτελείται από 24 επεισόδια θα το βλέπουμε κάθε Κυριακή βράδυ στις 21:00.

 

Μετά το τέλος του αγώνα στο Χαριλάου ΑΡΗΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1-2 ο αντιπρόεδρος της ομάδας του Πειραιά Αλέξης Κούγιας δήλωσε ότι ο Μαρινάκης θα φτιάξει ομάδα που θα κερδίζει και τους διαιτητές αλλά δεν είπε τίποτα για το πέναλτι με το οποίο η ομάδα του πέτυχε το δεύτερο γκολ και το είδε σίγουρα μόνο αυτός και ίσως και ο Μαρινάκης.

 

To καλύτερο από όλα  το τριήμερο των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ στις Σπέτσες ήταν οι αναμνηστικές φωτογραφίες στο τέλος του τριημέρου που θυμίζουν  5ήμερη σχολική εκδρομή.

Όλοι με χαμόγελα και  με πολύ καλή διάθεση.

 

Πέφτοντας προχθές ( πάνω στο ζάπινγκ) σε ένα ακόμα επεισόδιο της πετυχημένης τηλεοπτικής σειράς  ΟΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ που έπαιξε στον ΜΕΓΚΑ για πρώτη φορά πριν από 25 χρόνια σκέφτηκα ότι οι πολλές επαναλήψεις κάνουν κακό ακόμα και σε ένα τέτοιο σήριαλ με τόσο  μεγάλη απήχηση.

Διότι αγαπητοί μου αναγνώστες είναι γνωστό ότι το πολύ το «κύριε  ελέησον»  το βαριέται και ο παππάς.

 

Φαίνεται ότι αυτή η εβδομάδα καιρικά θα περάσει με τις Αλκυονίδες αλά μπρατσέτα.

Αυτό σημαίνει λογικές για την εποχή θερμοκρασίες και καραμπινάτες ηλιοφάνειες.

 

Χουβαρντάς ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος  Κασσελάκης  συνεχίζει τα δάνεια διευκόλυνσης και τις δωρεές.

1.000 ευρώ δώρισε ο πρόεδρος σε μαθητές της τρίτης Λυκείου σε σχολείο των Σπετσών για την 5νθήμερη εκδρομή τους.

 

Η σορός του 31χρονου βρέθηκε σε βάλτο στο Μεσολόγγι βάζοντας ένα τραγικό επίλογο στην υπόθεση της εξαφάνισης και τα πρώτα στοιχεία έδειξαν πισώπλατο χτύπημα με κυνηγετικό όπλο. Εχει πυροβολεί επίσης και τα πόδια.

Σύμφωνα με  πληροφορίες η σορός του  31χρονου Μπάμπη ήταν μπρούμυτα, σε προχωρημένη σήψη, και έφερε πυροβολισμούς από σκάγια κυνηγετικού όπλου στην πλάτη και στα πόδια, με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για πισώπλατο “χτύπημα”.

Τα συμπεράσματα δικά σας …

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Καλημέρα και καλή δύναμη.

ΑΛΟΡΑ!

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης