Fanarakia Christmas Event: Η «Νύχτα των Ευχών» για 7η συνεχόμενη χρονιά στην Καβάλα

 Fanarakia Christmas Event: Η «Νύχτα των Ευχών» για 7η συνεχόμενη χρονιά στην Καβάλα

Την Τρίτη 26 Δεκεμβρίου, στις 18:00 το απόγευμα, σας περιμένουμε στο Πάρκο Φαλήρου, για να γεμίσουμε με φαναράκια τον ουρανό της πόλης, την πιο ατμοσφαιρική βραδιά του χρόνου που είναι η νύχτα των ευχών.

Μουσικά shows, χριστουγεννιάτικα happenings καθώς και ανεπανάληπτα εργαστήρια ζαχαροπλαστικής για παιδιά, θα πραγματοποιηθούν κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, με ελεύθερη συμμετοχή. Η εκδήλωση με τα φαναράκια ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα για να γεμίσει με φαναράκια τον ουρανό της χώρας, την πιο ατμοσφαιρική βραδιά του χρόνου που είναι η νύχτα των ευχών.

Μουσικές συναυλίες, χριστουγεννιάτικες δράσεις καθώς και ανεπανάληπτα εργαστήρια ζαχαροπλαστικής για παιδιά, θα πραγματοποιηθούν κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, με ελεύθερη συμμετοχή.

Περιοχές περιοδείας

Σπάρτη, Κόρινθος, Καρδίτσα, Γιαννιτσά, Λαμία, Βέροια, Γρεβενά, Αίγιο, Πτολεμαΐδα, Σαλαμίνα, Φλώρινα, Ναύπλιο, Ορεστιάδα, Κατερίνη, Πάτρα, Σέρρες, Καλάβρυτα, Δράμα, Λιβαδειά, Αγρίνιο, Καβάλα, Άρτα, Ελευθερούπολη (Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου, στις 18:00 το απόγευμα, κεντρική πλατεία), Ιωάννινα, Αλεξανδρούπολη, Κοζάνη, Κομοτηνή, Ξάνθη, Θεσσαλονίκη, Κηφισιά, Γλυφάδα, Κορυδαλλός, Περιστέρι, Ίλιον, Χαλάνδρι.

​Kόστος συμμετοχής

Η είσοδος και η συμμετοχή στην εκδήλωση είναι ελεύθερη. Το μοναδικό κόστος είναι κατά την προμήθεια των φαναριών. Απαγορεύεται αυστηρά η ρίψη φαναριών που δεν προέρχονται από τη διοργάνωση.

Σύσταση φαναριών

Τα φαναράκια περιέχουν 100% βιοδιασπώμενο χαρτί

Δράσεις για παιδιά

Στην εκδήλωση θα διεξαχθούν εργαστήρια ζαχαροπλαστικής για παιδιά

(ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)

Διαβάστε επίσης