• 18 Απριλίου 2024,

ΦΑΡΜΑ 2021 : Μπανάκι , μανάκι !

 ΦΑΡΜΑ 2021 : Μπανάκι , μανάκι !

Τον συμβουλέψανε τον Γιώργο τον Παπανδρέου να μην κατέβει στην δεύτερο γύρο των εσωκομματικών εκλογών του ΚΙΝΑΛ γιατί η διαφορά του από τον πρώτο Νίκο Ανδρουλάκη δεν του δίνει καμία ελπίδα.

Ο Παπανδρέου όμως δεν κάνει πίσω και επιμένει στην υποψηφιότητα του μέχρι τέλους.

Θέλουν να τον προστατεύσουν και να τον γλυτώσουν από μία βαριά ήττα αλλά αυτός περιμένει ένα θαύμα.

Δεν υπάρχει καμία περίπτωση ο Γιώργος ο Παπανδρέου να ανατρέψει αυτό το κλίμα που είναι εις βάρος του και να καταφέρει να κερδίσει τον Ανδρουλάκη στον δεύτερο γύρο.

Θα χάσει και μάλιστα με μεγάλη διαφορά.

 

Είναι καθησυχαστικοί οι επιστήμονες για την μετάλλαξη ΟΜΙΚΡΟΝ ότι την καλύπτουν και μάλιστα σε μεγάλο βαθμό όλα τα εμβόλια.

Και συνεχίζουν λέγοντας ότι για να καταφέρουμε να ελέγξουμε πλήρως τον ιό θα πρέπει να εμβολιαστούμε όσο το δυνατόν γίνεται περισσότεροι.

 

Τα δύο μεγάλα ατού της φετινής ΦΑΡΜΑΣ είναι η Σάσα Μπάστα και η Αγγελική Ηλιάδη.

Οι κάμερες του παιχνιδιού είναι καρφωμένες πάνω τους ιδιαίτερα όταν τα δύο αυτά κορίτσια αποφασίζουν να πάρουν το μπάνιο τους.

Η κόλαση του Δάντη αν και η Αγγελική από το πολύ το τράβηγμα έχει γίνει σαν τον Spiderman !

 

Η αλλαγή του καιρού με βοριάδες , περισσότερο κρύο αλλά χωρίς φαινόμενα μας βολεύει περισσότερο γιατί μας επιτρέπει αν μην τι άλλο να κυκλοφορούμε χωρίς προβλήματα.

Μόνο που αυτή η κατάσταση θα ανατραπεί και πάλι το Σαββατοκύριακο που θα έχουμε πάλι νοτιάδες και βροχές.

 

Πάντως οι κρατήσεις για δημοφιλείς χειμερινούς προορισμούς τόσο για τα Χριστούγεννα όσο και για την Πρωτοχρονιά αγγίζουν σήμερα το 100% αφού φαίνεται ότι ο τουρισμός είναι αποφασισμένος να αφήσει πίσω του οριστικά την πανδημία.

Αν δεν αλλάξει κάτι πάμε για μία πολύ χορταστική εορταστική περίοδο σε όλα τα επίπεδα που σίγουρα δεν θα έχει καμία σχέση με την περσινή.

 

Πάντως ο εν δυνάμει νέος πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ ανακοίνωσε ότι στο νέο όνομα του κόμματος θα υπάρχει η λέξη ΠΑΣΟΚ ενώ φαίνεται ότι θα χρησιμοποιήσει και το γνωστό σύμβολο.

Με τον τρόπο αυτό θα ικανοποιήσει και τους παραδοσιακούς ψηφοφόρους του κόμματος που για λόγους κυρίως ψυχολογικούς θέλουν και τον ήλιο και το ΠΑΣΟΚ.

 

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις άστατος θα είναι ο καιρός και της επόμενης εβδομάδας.

Το μενού θα έχει από  όλα !

Και βροχές και μεγάλα διαστήματα ηλιοφάνειας , και νοτιάδες και βοριάδες.

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Καλημέρα , καλή συνέχεια και καλό κουράγιο.

ΑΛΟΡΑ !

 

Διαβάστε επίσης