Φέτος ο χειμώνας θα είναι τηλεοπτικός

 Φέτος ο χειμώνας θα είναι τηλεοπτικός

Πάνω που είπαμε να σφραγίσουμε οριστικά τις τηλεοράσεις έρχονται φέτος το χειμώνα πολύ δυνατές σειρές που μας κάνουν να αναθεωρήσουμε την αρχική μας απόφαση.

Σειρές όπως το “ΛΟΓΩ ΤΙΜΗΣ” που επανέρχεται μετά από 20 χρόνια , και οι καινούργιες “ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ” και “ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΟΤΑΜΙ” μας φέρνουν στο μυαλό δεύτερες σκέψεις και μας βάζουν στην διαδικασία να ψάξουμε να βρούμε και πάλι το τηλεκοντρόλ της τηλεόρασης που ήταν κάπου εξαφανισμένο μέσα στο σπίτι αφού κανείς δεν το είχε ψάξει μέχρι σήμερα.

Το καλοκαίρι έτσι και αλλιώς οι ώρες που περνάμε μπροστά στο χαζοκούτι περιορίζονται αισθητά και η συνήθεια αυτή δεν είναι δύσκολο να μας συνοδεύσει και στην διάρκεια του χειμώνα εκτός και αν υπάρχουν τηλεοπτικές σειρές που μας αναγκάζουν να βάλουμε και πάλι την τηλεόραση στην καθημερινότητα μας.

Το internet , το FB και το instagram λειτουργούν σαν τσουνάμι που στο πέρασμα του τα ισοπεδώνει όλα.

Τις λίγες ελεύθερες ώρες που έχουμε σήμερα στην διάθεση μας οι περισσότεροι προτιμούνε να τις περάσουμε μπροστά σε έναν υπολογιστή παρά μπροστά στην τηλεόραση.

Όχι ότι και αυτό είναι καλύτερο αλλά είναι  πλέον μία δεύτερη επιλογή που σπάει το μονοπώλιο της τηλεόρασης.

Μέχρι και πριν από καμμιά δεκαριά χρόνια η τηλεόραση κυρίως μετά το μεσημέρι ήταν η μόνιμη και μοναδική μας παρέα για τον λόγο αυτό και οι μεγαλύτεροι την προσέχανε σαν τα μάτια τους και την στολίζανε με σεμεδάκια , βαζάκια , πετσετάκια κ.τ.λ.π.

Τα σεμεδάκια εξαφανίστηκαν όταν εμφανίστηκαν οι τηλεόρασεις τεχνολογίας  led που δεν διαθέτουν την επιφάνεια που θα μπορούσε να σταθεί ένα τέτοιο αξεσουάρ.

Αυτή η εξέλιξη σίγουρα απογοήτευσε τις ελαφρώς μεγαλύτερες σε ηλικία νοικουρές που βρέθηικαν αντιμέτωπες με μια εντελώς καινούργια κατάσταση που είναι αλήθεια ότι δυσκολεύτηκαν να διαχειριστούν.

Η ουσία είναι ότι είτε έτσι , είτε αλλιώς το φλέρτ με την τηλεόραση φουντώνει και πάλι αφού οι αφορμές υπάρχουν και ειναι αρκετές φέτος τον χειμώνα.

 

Από σήμερα Τετάρτη ο καιρός βελτιώνεται και μέχρι τέλος της εβδομάδας φαίνεται οτι θα είναι καλός και στεγνός.

Είναι αλήθεια ότι και αυτό το κύμα κακοκαιρίας το περάσαμε με τις λιγότερες δυνατές απώλειες αφού τα φαινόμενα ήταν ήπια.

Μακάρι να πάει έτσι όλος ο χειμώνας.

ΑΛΟΡΑ !

 

 

Διαβάστε επίσης