• 25 Απριλίου 2024,

Φέτος ο τουρισμός στην Θάσο θυμίζει το καλοκαίρι του 2019

 Φέτος ο τουρισμός στην Θάσο θυμίζει το καλοκαίρι του 2019

Όπως καταλαβαίνετε η ΜΥΚΟΝΟΣ είναι το πρώτο νησί που φλερτάρει και πάλι με το χθες όσο αφορά την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Η δύσκολη απόφαση στην καρδιά μάλιστα του καλοκαιριού και σε ένα νησί πρώτης γραμμής όπως είναι η ΜΥΚΟΝΟΣ για απαγόρευση της κυκλοφορίας και απαγόρευση της μουσικής τα λέει όλα και κυρίως φανερώνει πόσο σοβαρά είναι τα πράγματα με τη νέα επέλαση της πανδημίας και  την παραλλαγή ΔΕΛΤΑ.

Ευχόμαστε να μην υπάρξουν και άλλα νησιά και τουριστικοί προορισμοί που θα έχουν την τύχη  της  Μυκόνου και με την υπεύθυνη στάση του καθένα μας  ξεχωριστά θα μπορέσουμε να ανατρέψουμε αυτή την δύσκολη κατάσταση που μας απειλεί.

 

Καταλαβαίνετε ότι αυτή η απόφαση για το νησί της Μυκόνου θα οδηγήσει πολλούς τουρίστες να ματαιώσουν τις διακοπές τους που έχουν προγραμματίσει τις επόμενες ημέρες στο νησί και αυτούς που είναι ήδη εκεί να σαλπάρουν για αλλού.

Εκτός και αν οι επιχειρήσεις της Μυκόνου παραβιάσουν το lockdown και προτιμήσουν να πληρώνουν τα πρόστιμα από το να χάσουν τα κέρδη του καλοκαιριού που για κάποιες επιχειρήσεις σίγουρα θα είναι πολλαπλάσια από την πληρωμή μερικών προστίμων.

Η Θάσος έχει πολύ κόσμο , έχει για πρώτη φορά πάρα πολλούς Ρουμάνους τουρίστες αν και μέχρι την Κυριακή ήταν αρκετοί αυτοί που διακόψανε τις διακοπές τους για να φύγουν από  το νησί και να προλάβουν το μέτρο του rapid test που ισχύει από χθες Δευτέρα για όσους επιστρέφουν από την Ελλάδα.

Όσο αφορά τώρα το πόσο θα επηρεάσει αυτό το μέτρο τις αφίξεις του Ρουμάνων τουριστών από την Δευτέρα και μετά αυτό θα φανεί.

Πάντως η Θάσος σήμερα θυμίζει πολύ το καλοκαίρι του 2019.

 

Ακόμα δεν χωνέψαμε το έγκλημα της άτυχης  Καρολάϊν από τον πιλότο ήρθε να μας ανατριχιάσει το έγκλημα της 26χρονης Γαρυφαλλιάς στην Φολέγανδρο από το 30χρονο σύντροφο της.

Ήταν διακοπές στην Φολέγανδρο , διαφωνήσανε μέσα στο αυτοκίνητο, μαλώσανε  και ο 30χρονος σταμάτησε το αμάξι την έβγαλε έξω και άρχισε να την χτυπά με μανία !

Η κοπέλα έπεσε λιπόθυμη στην θάλασσα και πνίγηκε.

Δεν πάμε καθόλου καλά.

Και μην μου πείτε ότι αυτό το επεισόδιο μπορεί να χαρακτηριστεί απλά ως μία έκρηξη θυμού από την πλευρά του 30χρονου.

Τόσο ο 30χρονος σύντροφος της άτυχης Γαρυφαλλιάς όσο και ο 32χρονος πιλότος είναι δύο ανθρωπόμορφα τέρατα , είναι δύο δολοφόνοι με  εγκληματικό  DNA.

 

Πιο νορμάλ οι θερμοκρασίες αυτής της εβδομάδας με το φαινόμενο της «ψυχρής λίμνης» να μην μας επηρεάζει καθόλου αυτή την φορά.

Οι μπόρες και οι καταιγίδες θα απασχολήσουν άλλες περιοχές της χώρας.

Ασθενείς βροχούλες προβλέπονται μόνο προς την Τετάρτη το απόγευμα αν και αυτό μπορεί να αλλάξει τις επόμενες ώρες.

 

Καλημέρα και καλή συνέχεια.

Με το 1 με το 2 με το 3 :

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης