• 7 Μαΐου 2024,

Φέτος της μόδας τα Χριστουγεννιάτικα δέντρα σε απόχρωση του ροζ

 Φέτος της μόδας τα Χριστουγεννιάτικα δέντρα σε απόχρωση του ροζ

Το έργο της διάσπασης του ΣΥΡΙΖΑ θα ολοκληρωθεί τις επόμενες ημέρες ( μετά τον εορτασμό του Πολυτεχνείου) με τις τελικές αποφάσεις της Έφης Αχτσιόγλου που πρέπει να μιλήσει με τα στελέχη που την υποστηρίζουν και να πάρουν τις τελικές τους αποφάσεις για το μέλλον τους στο κόμμα Κασσελάκη.

Το πιο πιθανό είναι ότι θα αποχωρήσουν αλλά κανείς δεν ξέρει αν θα συνταχθούν με την «ομπρέλα» του Τσακαλώτου.

Καταλαβαίνετε ότι αν τελικά αποχωρήσει η Αχτσιόγλου μαζί με τα στελέχη και τους βουλευτές που την στηρίζουν ο ΣΥΡΙΖΑ θα χάσει μεγάλο μέρος της κοινοβουλευτικής του δύναμης και αυτόματα μπορεί να γίνει το 3ο ή και το 4ο κόμμα μέσα στην βουλή.

Αυτό για πολλούς θα είναι και η αρχή του τέλους του Στέφανου Κασσελάκη ως πρόεδρος του κόμματος που θα δώσει μάχη επιβίωσης στις Ευρωεκλογές τον Ιούνιο του 2024.

 

Ο Τσακαλώτος τώρα θυμήθηκε τα χαρίσματα του Αλέξη Τσίπρα που δεν διαθέτει ο Κασσελάκης.

Πριν την εποχή Κασσελάκη ποτέ δεν είχε αναφερθεί σε αυτά και με κάθε ευκαιρία  «κάρφωνε» τον χαρισματικό  κατά τα άλλα Αλέξη Τσίπρα.

 

Στην διάρκεια μιας συνέντευξης τηλεοπτικής που έδωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Βερολίνο προχθές δεσμεύτηκε ότι η Ελλάδα δεν θα ζήσει ποτέ ξανά αυτά που έζησε το 2010.

Αυτό έλειπε …

Μετά από δέκα χρόνια σκληρής λιτότητας και 3 μνημόνια να φτάσουμε ξανά στο χείλος του γκρεμού.

 

Και πώς να μην έχει αυτή την τσαμπουκαλίστικη συμπεριφορά η Βατίδου όταν ο άνθρωπος με τον οποίο έμεινε παντρεμένη τόσα χρόνια κάθε Κυριακή που αγωνίζεται η ομάδα στην οποία είναι πρόεδρος κάνει τα ίδια ;

Προχθές μπούκαρε στο γήπεδο που έπαιζε η νέα του ομάδα η Κόρινθος και προσπάθησε να κατεβάσει το παντελονάκι του διαιτητή !!!

Είναι αυτό που λέει και ο λαός ο σοφός με όποιο δάσκαλο καθίσεις τέτοια γράμματα θα μάθεις.

 

Καλός ο καιρός μέχρι και τέλη του μήνα μας λένε τώρα οι μετεωρολόγοι και μας φτιάχνουν την διάθεση.

Μεγάλη υπόθεση αν περάσουμε «αλώβητοι» οικονομικά και τον Νοέμβριο.

 

Και μέσα σε όλα έχουμε και την Πάολα να βγαίνει και να μας λέει δημόσια ότι ο Αχιλλέας Μπέος είναι φίλος της και ότι τον παραδέχεται.

Δεν περιμέναμε κάτι άλλο από την Πάολα.

 

Φέτος να ξέρετε εσείς που θέλετε να ακολουθείτε την μόδα ότι τα πιο in Χριστουγεννιάτικα δέντρα που έχουν στολιστεί σε μεγάλες Ευρωπαϊκές πόλεις είναι στην απόχρωση του ροζ.

Ροζ μπάλες  με ροζ κορδέλες και  ροζ στολίδια.

Το δέντρο της Barbie δηλαδή.

 

Τελικά σύμφωνα με αυτά που διαβάζουμε στο διαδίκτυο η περιουσία του Γιώργου Τράγκα είναι ατελειώτη.

Του έχουν δεσμεύσει τα πάντα στην Ελλάδα αλλά έχει και άλλα τόσα στο εξωτερικό που φτάνουν ώστε η γυναίκα του να κάνει ζωή χαρισάμενη.

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Καλημέρα και καλή δύναμη.

ΑΛΟΡΑ !

 

Διαβάστε επίσης