Φεύγει για τις γιορτές 3ος και υπάρχει περίπτωση να επιστρέψει 4ος !

 Φεύγει για τις γιορτές 3ος και υπάρχει περίπτωση να επιστρέψει 4ος !

Για μία ακόμη χρονιά ανακοινώθηκε παράταση πληρωμής των τελών κυκλοφορίας του 2024 για τα ΙΧ αυτοκίνητα, αρκετές ημέρες πριν από την λήξη της προθεσμίας, που εκπνέει στις 31 Δεκεμβρίου 2023. Όπως αναφέρουν πηγές από το υπουργείο Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών η παράταση ετοιμάζεται να δοθεί προκειμένου να διευκολυνθούν οι φορολογούμενοι να αντιμετωπίσουν τις αυξημένες τους υποχρεώσεις, όπως πληρωμή φόρων και ρυθμίσεων στο τέλος έτους, αλλά και η συνεχιζόμενη ακρίβεια που δημιουργεί επιπλέον ανάγκες για το γιορτινό τραπέζι.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η προθεσμία εξόφλησης των τελών κυκλοφορίας, θα παραταθεί κατά περίπου 15 ημέρες, δηλαδή έως τα μέσα Ιανουαρίου 2024. Στην περίπτωση αυτή, χρονική ανάσα θα πάρουν και οι ιδιοκτήτες οχημάτων που σχεδιάζουν να θέσουν σε ακινησία τα οχήματα τους το 2024 προκειμένου να γλιτώσουν από τα τέλη κυκλοφορίας και τα τεκμήρια διαβίωσης.

Στο τραπέζι του οικονομικού επιτελείου εκτός από την παράταση της προθεσμίας βρέθηκαν σενάρια αλλαγής στο χρηματικό πρόστιμο για τα απλήρωτα τέλη κυκλοφορίας το οποίο είναι το διπλάσιο της αξίας από την πρώτη κιόλας ημέρα καθυστέρησης.

Σύμφωνα με αυτά θα προβλέπεται, η επιβολή κλιμακωτής ποινής ανάλογα με τον χρόνο καθυστέρησης πράγμα που σημαίνει ότι όσο νωρίτερα γίνει η εξόφληση μετά την λήξη της προθεσμίας τόσο μικρότερη θα είναι η προσαύξηση στα τέλη κυκλοφορίας.

 

Καλός ο καιρός μέχρι και τις αρχές του 2024 σύμφωνα με τις πρόσφατες προβλέψεις.

Ηλιοφάνειες με καλές θερμοκρασίες και περιορισμένα φαινόμενα.

Για άλλη μια χρονιά φαίνεται ότι ο χειμώνας πήγε διακοπές !

 

Κομματική πειθαρχία ζητά η Νέα Δημοκρατία από τους βουλευτές της για την τροπολογία Καιρίδη για τους μετανάστες  αλλά εξαιρεί από αυτή την πειθαρχία τον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά που μπορεί να κάνει και να λέει ότι θέλει.

Είδατε πως ο Μητσοτάκης διαφυλάσσει την ενότητα του κόμματος του ;

Αυτά να τα βλέπει ο Κασσελάκης.

 

To μακελειό στο Γκάζι με τους πυροβολισμούς έγινε για μία λακούβα με νερό.

Πέρασε το τζιπ από το συγκεκριμένο σημείο , έβρεξε τους τρεις Κρητικούς που διαμαρτυρήθηκαν και ακολούθησαν σκηνές γουέστερν.

 

Άλλη μία δημοσκόπησε που έλαβε χώρα πριν από μερικές ημέρες επιβεβαιώνει την κυριαρχία της Νέας Δημοκρατίας αλλά και την άνοδο του ΠΑΣΟΚ που είναι πλέον το δεύτερο κόμμα αφήνοντας πίσω τρίτο και κατά ιδρωμένο τον ΣΥΡΙΖΑ.

 

Ωραίος ο Μητσοτάκης ο Κυριάκος το προστάτευσε το παλικάρι τον ανεψιό του τώρα που αποχωρεί από την Δημαρχία της Αθήνας.

Με τροπολογία η ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΑΕ στην οποία ήταν πρόεδρος και γενικός κουμανταδόρος ο  μέχρι πρότινος Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης τώρα που έχασε τις εκλογές περνάει στο κράτος.

Άγαλμα τα περιστέρια.

Αυτό είναι σοβαρό ολίσθημα από την πλευρά του Κυριάκου Μητσοτάκη που υπόσχεται με κάθε ευκαιρία στον Ελληνικό λαό διαφάνεια και δικαιοσύνη.

Σε αυτή την περίπτωση μας τα μπέρδεψε λίγο.

 

Αφού ο Στέφανος ο Κασσελάκης κατάφερε να εδραιώσει τον ΣΥΡΙΖΑ στην 3η θέση αναχωρεί για ΤΕΞΑΣ όπου θα περάσει τις ημέρες των γιορτών.

Φεύγει τρίτος και υπάρχει πολύ σοβαρό ενδεχόμενο να επιστρέψει τέταρτος !

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Καλημέρα και αλόρα !

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης