• 17 Μαΐου 2024,

«Φιλική» ισοπαλία χωρίς τέρματα ανάμεσα σε Βύρωνα και ΑΟΚ (φωτογραφίες)

 «Φιλική» ισοπαλία χωρίς τέρματα ανάμεσα σε Βύρωνα και ΑΟΚ (φωτογραφίες)

Σε φιλική αναμέτρηση που ολοκληρώθηκε πριν λίγη ώρα στο «Βερούλειο», Βύρωνας και ΑΟΚ ήρθαν ισόπαλοι χωρίς γκολ.

Θετικό το πρώτο δείγμα του ΑΟΚ, ο οποίος όμως θέλει σίγουρα περαιτέρω ενίσχυση ενώ ο Βύρωνας φάνηκε περισσότερο έτοιμος και είχε αρκετές ευκαιρίες για να πάρει τη νίκη. Στο πρώτο ημίχρονο, ο ΑΟΚ απείλησε με φάουλ του Μπαρέτα και σουτ του Ρουμπιέ ενώ οι γηπεδούχοι είχαν κλασικές ευκαιρίες με Παντελίδη, Χατζόπουλο και Αντώνη Δερμιτζάκη.

Στην επανάληψη, ο Βύρωνας είχε εκ νέου καλές στιγμές, κυρίως με τον Παντελίδη ενώ ο ΑΟΚ -αν και έχοντας καλή κυκλοφορία- δεν απείλησε την εστία του Αθανασίου. Ο Μπαρέτας με το Γερογιάννη ήταν οι κορυφαίοι παίκτες για τους αργοναύτες.

Θετική παρουσία για Μαγκαφίνη, Σιαματά, Παπαποστόλου. Από τους γηπεδούχους, κορυφαίοι οι Τουμανίδης και Γκατζολάρι. Με πολύ καλά στοιχεία ο νεοαποκτηθείς, Ιβανίδης. Αρκετός κόσμος στο γήπεδο, χειροκροτήματα στο τέλος και για τις δυο ομάδες. Χρέη τεχνικού για το Βύρωνα είχε ο γυμναστής, Κώστας Αρβανίτης καθώς ο Μπάμπης Καζεπίδης απουσίαζε για προσωπικούς λόγους.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Βύρωνας Καβάλας (Αρβανίτης): Αθανασίου, Μαυρογιάννης, Καρίπογλου, Ναουμίδης, Δερμιτζάκης Π, Τουμανίδης, Γκατζολάρι, Παντελίδης, Χατζόπουλος, Λούκοβιτς, Δερμιτζάκης Α.

ΑΟΚ (Αγγελίδης): Σιαματάς, Δημητρακούδης, Μπατσαράς, Γκιντίδης, Βασιλόπουλος, Γερογιάννης, Καγκελίδης, Σαλπιγγίδης, Μπαρέτας, Ρουμπιές, Καρακώστας.

Διαβάστε επίσης