• 25 Απριλίου 2024,

Φιλική νίκη του ΑΟΚ με 3-0 επί της ΑΕΚ σε πολύ καλό αγωνιστικό χώρο (φωτογραφίες)

 Φιλική νίκη του ΑΟΚ με 3-0 επί  της ΑΕΚ σε πολύ καλό αγωνιστικό χώρο (φωτογραφίες)

Ο ΑΟΚ κέρδισε με 3-0 την ΑΕΚ σε φιλική αναμέτρηση που έγινε στο γήπεδο του Κρυονερίου.

Ο Ανυφαντάκης χρησιμοποίησε όλους τους παίκτες που είχε στη διάθεση του εκτός από τους Πάλλα και Ψάλτη που αντιμετωπίζουν μικροπροβλήματα τραυματισμών.

Επίσης ο Γιαλαμούδης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.  Η ΑΕΚ ήταν ανταγωνιστική για μεγάλο χρονικό διάστημα οπότε το φιλικό σίγουρα είχε ενδιαφέρον.

Στο 17` με κεφαλιά ο Παπαστεριανός έκανε το 1-0 ενώ στο 80` μετά από φάουλ του Παπαδόπουλου και απόκρουση του Κουνατίδη, ο Προβατίδης από κοντά με σουτ το 2-0 ενώ στη συνέχεια πήγε στον πάγκο της ΑΕΚ και φίλησε τον… πατέρα του Παύλο Προβατίδη. Στο 90` με σουτ ο Γρηγόρης Παπαδόπουλος το τελικό 3-0.

Στο Α` μέρος η ΑΕΚ απείλησε με τον πολύ καλό Προβατίδη στο 12` και στο 25` αλλά ο Παγκάκης του είπε όχι.  Στο 28` ο Ξόμπλιος έκανε το σουτ με ωραία απόκρουση εξουδετέρωση ο Παπαευθυμίου.   Στο 53` ωραίο φάουλ του Καπνόπουλου λίγο άουτ. Ευκαιρία για τον ΑΟΚ στο 58` με το σουτ  του Μπλιού.

Επίσης δυο ακόμη καλές στιγμές με Αδαμάκη στο 65` και Μπλιό στο 74`.  Ο πολύ καλός αγωνιστικός χώρος βοήθησε στο να γίνει ένα ωραίο φιλικό ματς.

Από την ΑΕΚ εκτός του Προβατίδη άρεσαν ο Λεγάτος και ο Μαλαμίδης. Ο ΑΟΚ είχε Παπαστεριανό άνετο στο πρώτο μέρος, δραστήριο τον Ηλιάδη  που όμως έπρεπε να είχε καλύτερα τελειώματα και Κέρθι, Προβατίδη, Γ. Παπαδόπουλο θετικούς στο Β` μέρος.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων.

ΑΟΚ: Παγκάκης, Ηλιάδης, Λυμπεράκης, Σέχου, Παπαστεριανός, Περσίδης, Θωμαϊδης, Χατζηκυριάκου, Ντουρτμές,  Βαλαβανόπουλος, Ξόμπλιος.

Στο Β` μέρος αγωνίστηκαν και οι: Δήμιζας, Παπαποστόλου, Προβατίδης, Αλιατίδης, Αδαμάκης, Μπλιός, Γ. Παπαδόπουλος, Παυλίδης, Κέρθι.

ΑΕΚ: Παπαευθυμίου, Μαλαμίδης, Προβατίδης,  Μπρέγκου, Λεγάτος, Στερνιώτης, Καπνόπουλος, Ισα, Νομικός, Α. Κυγάης, Πανάγου.

Αγωνίστηκαν και οι: Κουνατίδης, Λιόλιος, Ηλιάδης, Ευθυμιάδης, Κουκούμης, Ελευθεριάδης, Τσιτσόπουλος, Βακιρτζής, Ταταλιάς, Μοσχούδης, Καμπακίδης.

 

Διαβάστε επίσης