Φωνάζει ο ΑΟΚ για το Επιμελητήριο: «Εδώ και 14 μήνες μας κοροϊδεύουν»

 Φωνάζει ο ΑΟΚ για το Επιμελητήριο: «Εδώ και 14 μήνες μας κοροϊδεύουν»

Ο ΑΟΚ διαμαρτύρεται έντονα για τη συμπεριφορά του Επιμελητηρίου που τον Νοέμβριο του 2019 είχε τάξει βοήθεια στην ομάδα αλλά προς το παρόν αυτό δεν έχει υλοποιηθεί και μάλιστα το πρωί της Τρίτης υπήρχε συνάντηση ανάμεσα στις δυο πλευρές όπου η κατάσταση ξέφυγε σε κάποια στιγμή.

Σήμερα το πρωί μίλησαν στους 93,7 ο  Αντώνης Κατσαμακίδης και ο Διαμαντής Κωνσταντάρας από την πλευρά της ΠΑΕ ΑΟΚ και ο Γιάννης Παναγιωτίδης από το Επιμελητήριο.

Ο Διαμαντής Κωνσταντάρας (γενικός διευθυντής της ΠΑΕ ΑΟΚ) είπε μεταξύ των άλλων:

«Υπήρχε μια έντονη αντιπαράθεση στην επίσκεψη μας στο Επιμελητήριο. Βέβαια συμβαίνουν αυτά αλλά δεχθήκαμε μια αναίτια επίθεση καταρχάς στο πρόσωπο του προέδρου και στη συνέχεια στη διευθύντρια μάρκετινγκ κ. Αλίκη Μέρμηγκα.

Από το Νοέμβριο του 2019 περιμέναμε ένα ποσό συγκεκριμένο το οποίο δεν είναι καθόλου μεγάλο και δεν τιμάει την ομάδα αλλά ούτε τον αγώνα που κάνουν αυτοί οι άνθρωποι. Πέρυσι στηρίξανε την προσπάθεια της ομάδας 115 επιχειρήσεις, 115 επαγγελματίες. Κανένας από τους επιχειρηματίες δεν μας άφησε ξεκρέμαστους. Ήταν όλοι τυπικοί. Βρέθηκε τρόπος με όλους.  

Η δικαιολογία που μας είπαν ότι δεν τελείωσε το περσινό πρωτάθλημα δεν στέκει. Μειώνει τη νοημοσύνη μας. 

Είχαμε ολοκληρώσει σχεδόν όλα τα παιχνίδια εντός έδρας, ένα ακόμη είχε απομείνει με τον Διαγόρα. Ο ΑΟΚ αυτή τη στιγμή έχει τρεις ανθρώπους που  είναι κόσμημα για το ποδόσφαιρο. Σε οποιαδήποτε κατηγορία και να συμμετείχε ο ΑΟΚ δεν θα είχε το παραμικρό πρόβλημα.

Είναι σωστός σε όλες του τις υποχρεώσεις. Είμαστε έτοιμοι για να παίζουμε.

Σέβονται αυτοί οι άνθρωποι όλες τις επιχειρήσεις που περνάνε δύσκολες ώρες με τον κορωνοϊό. Από ένα σημείο και μετά βρίσκαμε αναπάντητες όλες τις κλείσεις μας και τις ενοχλήσεις μας.

Μάλιστα μάθαμε ότι το θέμα μας δεν έχει έρθει ούτε στην ουσία σε κανένα διοικητικό συμβούλιο του Επιμελητηρίου. Βρίσκουμε τις λύσεις σε όποιο πρόβλημα δημιουργείται, είμαστε πρόθυμοι».

Ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Αντώνης Κατσαμακίδης τόνισε: «Δεν πήγαν οι κύριοι στο Επιμελητήριο  να ζητήσουν χρήματα για τις επιχειρήσεις  τους, ούτε για τον εαυτό τους αλλά για την ιστορική ομάδα της πόλης μας, την οποία τρέχουμε εδώ και μερικά χρόνια με δικά μας χρήματα, χωρίς βοήθειες.

Δέχθηκε «επίθεση» ο πρόεδρος μας γιατί είπε την αλήθεια ότι δηλαδή δεν πληρώθηκαν τα χρήματα από το Επιμελητήριο. Για ποιο λόγο δέχθηκε επίθεση; Αυτά τα χρήματα κακά τα ψέματα είναι χρήματα 2-3 ημερών για αυτή την ομάδα των 30 ατόμων. Τα χρήματα που χρειάζονται είναι πάρα πολλά. Ο ίδιος ο κ. Δέμπας είπε ότι διαφημίζει ο ΑΟΚ την Καβάλα σε όλη την Ελλάδα».

Τέλος ο Γιάννης Παναγιωτίδης (μέλος του ΔΣ του Επιμελητηρίου) ανέφερε τα εξής: «Συζητήθηκε στο Δ. Σ του Επιμελητηρίου το όλο θέμα. Έγινε αναφορά στην ένταση που υπήρχε ανάμεσα στον πρόεδρο του Επιμελητηρίου και μελών του ΔΣ του ΑΟΚ, στη μεταξύ τους συνάντηση.

Φυσικά τότε τον Νοέμβριο του 2019 είχε δοθεί υπόσχεση ενίσχυσης. Υπήρχε  μια αμέλεια από την πλευρά της διοίκησης του Επιμελητηρίου σχετικά με τον τρόπο που θα ενισχυόταν ο ΑΟΚ. 

Το Επιμελητήριο είναι αυτάρκης όσο ποτέ. Έχει πολύ μεγάλο ταμείο. Δεν υπάρχει οικονομικό πρόβλημα και θεωρώ ότι είναι ντροπιαστικό να συζητάμε για το ποσό της ενίσχυσης που είναι πολύ μικρό σε σχέση με το μέγεθος του Επιμελητηρίου. Δεν έγινε ποτέ συζήτηση στο διοικητικό συμβούλιο του Επιμελητηρίου».

Διαβάστε επίσης