• 19 Απριλίου 2024,

Φωτογραφίες από το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα ΠΠΑ-ΠΚΑ στο «Ανθή Καραγιάννη»

 Φωτογραφίες από το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα ΠΠΑ-ΠΚΑ στο «Ανθή Καραγιάννη»

Με αρκετά προβλήματα σε οργανωτικό επίπεδο πραγματοποιήθηκε το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα ΠΠΑ- ΠΚΑ  Ανατολικής Μακεδονίας στο «Ανθή Καραγιάννη».

Συμμετείχαν πολλά νέα παιδιά από πολλούς συλλόγους της Περιφέρειας ενώ τους αγώνες τους παρακολούθησαν και πολλοί γονείς παιδιών.

*Η παρουσία του ΟΚΑΚ: 3 χρυσά, 2 αργυρά και 4 χάλκινα

Ο ΟΚΑΚ είχε εξαιρετική παρουσία στο ΠΠΑ- ΠΚΑ που έγινε την Κυριακή στην Καβάλα και στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη».

Συγκεκριμένα τα χρυσά μετάλλια κατέκτησαν ο  Γιώργος Βουλγάρογλου στα 150 μέτρα, ο  Παναγιώτης Ελευθεριάδης στα 300 μέτρα και η σκυταλοδρομία 4Χ300 με τους Ελευθεριάδη Γ, Γκίτση, Βουλγάρογλου, Ελευθεριάδη Π). Τα 2 αργυρά πήραν η Ναταλία Χουβαρδά στα 150 μέτρα και ο Κυριάκος  Καλαϊτζής επίσης στα 150 μέτρα.

Τα Χάλκινα κατέκτησαν η Ζωή Γογοπούλου στα 300 μέτρα, η Αναστασία Λάππα στα 300 εμπόδια, η Σμαρώ Νικολαϊδου στα 3000 μέτρα και η σκυταλοδρομία 4Χ300 με τις Λάππα, Χουβαρδά, Νικολαϊδου και Γογοπούλου.  Η Κατερίνα Δράκου με ανάρτηση της στο FB συνεχάρη όλα τα παιδιά του ΟΚΑΚ για την παρουσία τους στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα.     Ο ΟΚΑΚ αναδείχθηκε και πρώτος σύλλογος στον νομό μας και στους καλύτερους της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Στην επόμενη ανάρτηση θα υπάρχει αναλυτική ενημέρωση για τον ΟΚΑΦ, τον ΑΟΚ και τον ΑΟ Χρυσούπολης.

Διαβάστε επίσης