• 20 Ιουλίου 2024,
cialis Online φαρμακείο Farmakeio Trikala με τις καλύτερες τιμές στην Ελλάδα.

Φωτογραφίες και παραλειπόμενα από την παρέλαση

 Φωτογραφίες και παραλειπόμενα από την παρέλαση

Ολοκληρώθηκε πριν λίγη ώρα η παρέλαση στην παραλιακή λεωφόρο της πόλης. Ήταν μεγάλη σε χρονική διάρκεια (70 λεπτά), με κόσμο και χωρίς απρόοπτα. Μετά από καιρό τα αστυνομικά μέτρα δεν ήταν έντονα. Ο καιρός ήταν σύμμαχος. Ναι μεν υπήρχε κρύο αλλά στο τέλος εμφανίστηκε και ήλιος!

Ήταν η πρώτη εθνική γιορτή με το νέο Μητροπολίτη Στέφανο. Στο τέλος της δοξολογίας στην εκκλησία του Αγίου Παύλου τραγούδησε τον εθνικό ύμνο ενώ απέφυγε τον καφέ στη στρατιωτική λέσχη. Περίμενε τους επισήμους στο πεζοδρόμιο μπροστά από το δημοτικό κήπο!

Ένα σωρό πολιτιστικοί σύλλογοι έκαναν παρέλαση για περίπου 30 λεπτά. Με 43 μουσικούς, αριθμός ρεκόρ, η Φιλαρμονική του Δήμου Καβάλας. Χειροκροτήθηκαν θερμά το 1ο Ειδικό Σχολείο, το Εργαστήριο ΑμΕΑ και το Γυμνάσιο Λύκειο ΑμΕΑ. Οι σημαιοφόροι των δημοτικών σχολείων προέρχονταν από κλήρωση που έγινε το Φθινόπωρο και για τις δύο παρελάσεις της τρέχουσας εκπαιδευτικής περιόδου. Στο τέλος της παρέλασης λιποθύμησε στρατονόμος, που στέκονταν όρθιος μπροστά από την εξέδρα των επισήμων. Αμέσως του προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες και συνήλθε.

Διαβάστε επίσης