• 30 Απριλίου 2024,

Φωτορεπορτάζ από τη νίκη της ΑΕΚ με 3-0 επί της Καρβάλης

 Φωτορεπορτάζ από τη νίκη της ΑΕΚ με 3-0 επί της Καρβάλης

Ο έμπειρος Μπάμπης Προβατίδης «ξεκλείδωσε» τη χθεσινή αναμέτρηση της ΑΕΚ με το Ναζιανζό Νέας Καρβάλης, πετυχαίνοντας 2 γκολ στο 70` με σουτ και στο 76` με κοντινή κεφαλιά ενώ το 3-0 πέτυχε στο 87` ο Τσιτσόπουλος με πλασέ σε άδεια εστία μετά από κλέψιμο του Τέλη Βακιρτζή.

Η ΑΕΚ πήρε δίκαια τους 3 βαθμούς απέναντι στο Ναζιανζό που έκλεισε με επιτυχία τους χώρους για 70 λεπτά ενώ απείλησε στο β` μέρος με κεφαλιά του Χατζηβασιλειάδη στο 60` και φάουλ του Σ. Σάσσου στο 63`(έξοχη απόκρουση του Κουνατίδη).  Η ΑΕΚ είχε καλές στιγμές με τον Μαλαμίδη στο 10`, με τον Άγγο στο 47` και 58`.  Στο ημίχρονο του αγώνα βραβεύτηκε ο 90χρονος βετεράνος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, Αναστάσιος Παπαδόπουλος από τον Αντιπεριφερειάρχη Θεόδωρο Μαρκόπουλο και τους Σταμάτη Τσάμαρη, Τάσο Μεταξά.

Ο διαιτητής Ψωμόπουλος ήταν πολύ καλός.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων.

ΑΕΚ: Κουνατίδης, Μαλαμίδης, Κανέλλας, Στερνιώτης, Σεμερτζίδης, Ελευθεριάδης, Κυγάης Α 75` Ταταλιάς, Κυγάης Γ, Πανάγου 83` Τσιτσόπουλος, Προβατίδης 90` Σιδηρόπουλος, Αγγος 85` Τ. Βακιρτζής.

Καρβάλη: Μάλλιος, Κιτσώνης, Μπουτσούκος, Μακαρίδης, Γκορόγιας, Κόρτσα 80` Χατζηκυριάκου, Χατζηβασιλειάδης 75` Σιώτας Δ, Σάσσος Σ, Σάσσος Ι, Καρακεϊσογλου, Γκρούνοφ 75` Σιώτας Κ.

*Σε μεταγραφικό επίπεδο η ΑΕΚ απέκτησε το νεαρό  Μοσχόπουλο που έμεινε ελεύθερος από τον Ορφέα Ελ.

 

Διαβάστε επίσης