• 28 Απριλίου 2024,

Φωτορεπορτάζ από τη νίκη του Βύρωνα με 1-0 επί του Ατρόμητου Χαλκερού

 Φωτορεπορτάζ από τη νίκη του Βύρωνα με 1-0 επί του Ατρόμητου Χαλκερού

Με γκολ που πέτυχε με εύστοχο χτύπημα πέναλτι ο Αλέξης Βλάχος στο 73` ο Βύρωνας πήρε μια δύσκολη νίκη επί του Ατρόμητου Χαλκερού, εκτός έδρας.

Το πέναλτι κέρδισε ο Σ. Αγγελίδης τη στιγμή που ο Βύρωνας έπαιζε με 10 παίκτες λόγω αποβολής με 2η κίτρινη(κόκκινη) κάρτα του Θεόδωρου Σιαματά. Η νίκη για το συγκρότημα του Γιώργου Αγγελίδη ήαν δύσκολη απέναντι στον Ατρόμητο που το πάλεψε μέχρι τέλος αλλά σίγου ρα δεν απείλησε πολλές φορές την εστία του Μπάφα. Γενικά το ματς δεν είχε πολλές ευκαιρίες και πήγε στη δύναμη.

Οι γηπεδούχοι απείλησαν στο 70` με κεφαλιά από πολύ κοντά του Αλμπάνη ενώ οι φιλοξενούμενοι στο 2` με το Βλάχο που αστόχησε από κοντά, στο 42` με φάουλ του Βλάχου όπου απέκρουσε ο Τσιτσιλικάκης και στο 49` με κεφαλιά του Παντελίδη. Ο Βύρωνας είχε ανούσια  υπεροχή αφού  το Χαλκερό έκλεισε σωστά τους χώρους. Σίγουρα όμως ο Ατρόμητος θέλει δουλειά στο δημιουργικό κομμάτι. Αρκετός κόσμος στο Χαλκερό παρά τη βροχή και τον αέρα.

Ο Δαμιανός Δελής ήταν ο καλύτερος του αγώνα.

Ελέγχεται ο διαιτητής Λυμπερίδης για τη φάση του 66` όπου έπρεπε να αποβάλει με 2η κίτρινη(κόκκινη) τον Μπαϊράμ.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων.

Ατρόμητος Χαλκερού: Τσιτσιλικάκης, Βορίδης 74` Χάσα, Ταξίδης, Κιόρι, Καβουρίδης, Παντελόπουλος 87` Καλαϊτζής, Μανδαλιανός, Αλμπάντης, Μπαϊράμ, Μπερκάμπ 81` Γλεντίδης, Αντέσχος.

Βύρωνας: Μπάφας, Σάσσος, Καρύπογλου, Σεφερίδης, Σιαματάς, Παπαδάτος, Μαυρογιάννης 60` Σ. Αγγελίδης, Δελής, Παντελίδης 78` Φαρσάκογλου, Βλάχος 78` Τουμπαλάς, Εμινίδης 68` Λευτέρης.

 

 

 

Διαβάστε επίσης