Φύλαξη με σεκιούριτι για τους επαγγελματίες του Μυτροφύτου!

 Φύλαξη με σεκιούριτι για τους επαγγελματίες του Μυτροφύτου!

Ο πρώην αντινομάρχης Ανδρέας Μπαλίκας που αυτό το διάστημα δραστηριοποιείται επαγγελματικά στη δημοτική ενότητα Ελευθερών επιβεβαίωσε την αρχική πληροφορία. Όπως είπε χθες μιλώντας στο ραδιόφωνο της ΠΡΩΙΝΗΣ 15 επιχειρήσεις του δημοτικού διαμερίσματος Μυρτοφύτου ανέθεσαν τη φύλαξη των καταστημάτων κι εγκαταστάσεών τους σε ιδιωτική εταιρεία φύλαξης του Χρήστου Πριονίδη. Έτσι προσπαθούν να προστατευθούν από τα αυξημένα κρούσματα κλοπών.

Όπως μας εξήγησε ο Ανδρέας Μπαλίκας προσφάτως οι κλοπές και οι διαρρήξεις σε πάσης φύσεως επαγγελματικούς χώρους του Μυρτοφύτου ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο. Οι δράστες έκλεβαν ακόμη και αυτοκίνητα στα οποία φόρτωναν τη βασική λεία της δραστηριότητάς τους και απομακρύνονταν μ’ αυτά.

Πριν αποφασίσουν να συνεργαστούν με ιδιωτική εταιρεία φύλαξης απευθύνθηκα στην ελληνική αστυνομία τα μέτρα της οποίας, όπως λέγεται, δεν είχαν αποτέλεσμα. Αφού λοιπόν δεν υπήρχε άλλη λύση, σημείωσε ο κ. Μπαλίκας, τη φύλαξη των επιχειρήσεων ανέλαβε η ιδιωτική εταιρεία του κ. Πριονίδη.

Συνολικά, όλοι οι επαγγελματίες προσφέρουν μερίδιο ώστε να συγκεντρωθεί η απαραίτητη δαπάνη. Η φύλαξη γίνεται κατά τις νυχτερινές ώρες και για χρονικό διάστημα περίπου οκτώ ωρών.

 

Διαβάστε επίσης