• 20 Απριλίου 2024,

Γ` Εθνική: Που μεταγράφηκαν οι «Καβαλιώτες» ποδοσφαιριστές

 Γ` Εθνική: Που μεταγράφηκαν οι «Καβαλιώτες» ποδοσφαιριστές

Πολλοί παίκτες που το τελευταίο χρονικό διάστημα φόρεσαν τη φανέλα του ΑΟΚ συνεχίζουν σε ομάδες της Γ` Εθνικής. Μάλιστα αρκετοί από αυτούς θα τους βρει μπροστά του στο νέο πρωτάθλημα.  Επίσης υπάρχουν και άλλοι Καβαλιώτες ποδοσφαιριστές που συνεχίζουν στη Γ` Εθνική. Ας δούμε αναλυτικά που κατέληξαν εκτός νομού Καβάλας. Υπάρχουν και ορισμένοι που συνεχίζουν σε ομάδες του νομού μας( Αθανασίου, Μπαντάνης, Λαδάκης, Φραγκούλης, Δουμάνης, Κωνσταντινίδης).

ΑΛΕΞΗΣ ΜΕΛΙΣΣΟΠΟΥΛΟΣ σε Ηρόδοτο Κρήτης

Ο Μελισσόπουλος από τον ΑΟΚ συνεχίζει στον Ηρόδοτο Κρήτης.  Πριν είχε αγωνιστεί στο Νέστο Χρυσούπολης. Ο Ηρόδοτος κατέκτησε πέρσι και το Κύπελλο Ερασιτεχνών Ελλάδας κερδίζοντας στον τελικό την ομάδα της Ελπίδας Σκουτάρεως. Στον Ηρόδοτο θα είναι συμπαίκτης με το Χρήστο Κασαπάκη που πέρσι φόρεσε τη φανέλα του ΑΟΚ για 6 μήνες και μετά είχε πάει στη Ρόδο.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗΣ σε Παλαιοχώρα Χανίων

Μετά το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος και το Νέστο Χρυσούπολης ο Γιάννης Καζαντζίδης συνεχίζει στην Παλαιοχώρα Χανίων. Ομάδα που ανέβηκε φέτος στη Γ` Εθνική και προπονεί ο Δημήτρης Μαγκαφίνης. Ο Καζαντζίδης ήταν στο ρόστερ του ΑΟΚ στο Περιφερειακό πρωτάθλημα αλλά μετά στη Β` Εθνική.

Είναι συμπαίκτης με τον Μαζιώτη που πέρσι έπαιξε 6 μήνες στο Νέστο αλλά και με τον Κερμενίδη που πέρασε από τον Ορφέα Ελευθερούπολης τη σεζόν 2014-2015 στη Γ` Εθνική.

ΜΗΝΑΣ ΠΤΗΝΟΠΟΥΛΟΣ σε Αιολικό Μυτιλήνης

Αρχικά από τον ΑΟΚ φαινόταν ότι θα συνεχίσει στον Αετό Ορφανού. Τελικά προτίμησε τον Αιολικό Μυτιλήνης όπου  βρήκε τον συμπαίκτη του και στην Καβάλα Γιώργο Παληγεώργο.

Στον ΑΟΚ ήρθε από τον Εθνικό Αγιονερίου.

Πριν είχε αγωνιστεί σε Κεραυνό Κρηνίδων, Ηρακλή, Βυζάντιο Κοκκινοχώματος.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΟΜΙΚΟΣ σε Νάουσα

Πέρσι το Γενάρη ήρθε στον ΑΟΚ από το Βατόλακκο ο Γιώργος Νομικός. Ο 20χρονος τερματοφύλακας δεν είχε συμμετοχές στο πρωτάθλημα και τελικά η Νάουσα που θα λάβει μέρος μάλλον στο 2ο όμιλο της Γ` Εθνικής, είναι ο επόμενος σταθμός της καριέρας του.

ΣΑΒΒΑΣ ΤΟΥΜΑΝΙΔΗΣ σε Μακεδονικό

Αγωνίστηκε στον ΑΟΚ για 1,5 χρόνο δανεικός από τον ΠΑΟΚ.  Μάλιστα πέρσι είχε μια γεμάτη χρονιά. Φέτος ο ΠΑΟΚ τον παραχώρησε δανεικό στο Μακεδονικό που ανέβηκε στη Γ` Εθνική.

Ο Τουμανίδης αρχικά είχε αρχίσει προετοιμασία στο Βόλο με τη νέα ομάδα της πόλης.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΕΦΑΛΑΣ σε Πανθηραϊκό

 Πέρσι έπαιξε για 6 μήνες στον ΑΟΚ προερχόμενος από τη Δόξα Δράμας.   Πριν είχε αγωνιστεί στο Βυζάντιο Κοκκινοχώματος.   Ο 25χρονος αμυντικός μέσος συνεχίζει την καριέρα του στον Πανθηραϊκό, ομάδα της Σαντορίνης.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΙΤΣΚΑΣ σε Δόξα Δράμας

Πέρσι διακρίθηκε στο σκοράρισμα με τη φανέλα του ΑΟΚ και συνεχίζει στη Δόξα Δράμας όπου θα έχει προπονητή τον Άγγελο Διγκόζη.

Ο Λίτσκας είχε έρθει στον ΑΟΚ από τον Έβρο Σουφλίου ενώ είχε παίξει και στην ομάδα νέων του Πανθρακικού.

ΣΑΒΒΑΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ σε Δόξα Δράμας

Μετά από 1,5 χρόνο στον ΑΟΚ ο Σάββας Κυριακίδης επέστρεψε στη βάση του. Είχε έρθει στον ΑΟΚ από τη Δόξα Δράμας.  Παίκτης που αγωνίζεται στην αριστερή πτέρυγα.

ΠΑΥΛΟΣ ΣΤΑΜΑΤΌΠΟΥΛΟΣ σε Δόξα Δράμας

Στο νομό Καβάλας το γνωρίσαμε στον Ορφέα Ελευθερούπολης. Ηρθε στον ΑΟΚ την περίοδο 2014-2015 ενώ φέτος αν και φαινόταν ότι θα πάει στο Διδυμότειχο, τελικά μεταγράφηκε στη Δόξα Δράμας για να συναντήσει πάλι στη θέση του προπονητή όπως ο Κυριακίδης, ο Λίτσκας και ο Ζυγκερίδης τον Άγγελο Διγκόζη.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΖΥΓΚΕΡΙΔΗΣ σε Δόξα Δράμας

Πέρασε από το ρόστερ του ΑΟΚ πέρσι για 6 μήνες. Τώρα κατέληξε τελικά στη Δόξα Δράμας αφού πρώτα είχε συμφωνήσει με την Ελπίδα Σκουτάρεως.  Ηταν στη μέση το μπαράζ της Δόξας που τελικά δεν έγινε ποτέ.  Ο Ζυγκερίδης έχει συνεργαστεί με το Διγκόζη εκτός από την Καβάλα και στο Τύρναβο.

ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ σε Στρατώνι Χαλκιδικής

Μετά  τη Τρίγλια ο Αμβρόσιος Παπαδόπουλος συνεχίζει σε μια άλλη ομάδα της Χαλκιδικής το Στρατώνι. Ο Αμβρόσιος έπαιξε στον ΑΟΚ την περίοδο 2014-2015. Επίσης έχει αγωνιστεί σε Skoda Ξάνθη, Θρασύβουλο, Μακεδονικό, Δόξα Δράμας, Απόλλωνα Καλαμαριάς.

Στη Χαλκιδική αλλά σε άλλη ομάδα, τον Αρη Παλαιοχωρίου, θα συνεχίσει ο Κύδων Καρλόπουλος που πέρσι αγωνίστηκε στη Δόξα Δράμας ενώ στο νομό μας φόρεσε τη φανέλα του ΑΟΚ και του Βυζαντίου.

ΚΩΣΤΑΣ ΣΥΡΙΤΟΥΔΗΣ σε ΑΕ Διδυμοτείχου

Ο ΑΟΚ τον είχε αποκτήσει από την ΑΕ Διδυμοτείχου το καλοκαίρι του 2016. Μετά από 1 χρόνο επέστρεψε πάλι στην ΑΕ Διδυμοτείχου ο υψηλόσωμος τερματοφύλακας ενώ έχει αγωνιστεί και στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ σε Κιλκισιακό

Πέρσι αρχικά αγωνίστηκε 6 μήνες στο Νέστο Χρυσούπολης  και στη συνέχεια ήρθε στον ΑΟΚ.  Ο 28χρονος     ξεκίνησε τη καριέρα του από τις Ακαδημίες του Ηρακλή, ενώ αγωνίστηκε για μια χρονιά και στη πρώτη ομάδα του Γηραιού. Εχει αγωνιστεί επίσης σε Θερμαϊκό Θέρμης, Αναγέννηση Αρτας, Αναγέννηση Δερύνειας στη Κύπρο, Τηλυκράτη Λευκάδας, Εθνικό Φιλιππιάδας, Αναγέννηση Καρδίτσας και Καλαμάτα.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΙΝΓΚΑΣ   στην Ελπίδα Σκουτάρεως

Στα 33του χρόνια ο Χρήστος Μίνγκας μεταγράφηκε στη νεοφώτιστη Ελπίδα Σκουτάρεως που δείχνει ότι θέλει να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο. Μετά από πολλά χρόνια επιστρέφει στο νομό Σερρών αφού βέβαια στο ξεκίνημα της καριέρας τους και μετά τις δυο Καβαλιώτικες ομάδες(ΑΕΚ, Ορφέας) είχε μεταγραφεί στον Πανσερραϊκό.

Ο Μίνγκας ξεκίνησε από την ΑΕΚ Καβάλας, πήγε στον Ορφέα Ελευθερούπολης και μετά σε  Πανσερραϊκό, Τρίκαλα, Πανθρακικό, Καλλονή, Λεβαδειακό, Καστοριά, Ιωνικό, Απόλλωνα Σμύρνης,  Εργοτέλη.

ΘΩΜΑΣ ΓΚΑΡΑΚΛΙΔΗΣ σε Μ. Α Ξηροποτάμου

Πέρσι το Γενάρη άφησε τη Δόξα Δράμας για τον Εργοτέλη. Φέτος υπηρετεί τη στρατιωτική του θητεία στην Ελευθερούπολη και θα παίξει σε μια άλλη ομάδα του νομού Δράμας, το νεοφώτιστο Μ. Α Ξηροποτάμου ενώ πέρασε από τον ΑΟΚ τόσο στη Β` όσο και στη Γ` Εθνική. Στον Ξηροπόταμο θα έχει συμπαίκτη τον Κουμπρόγλου που πέρασε από τον ΑΟΚ αλλά και το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος όπως επίσης και τον πρώην κεντρικό αμυντικό του Ορφέα Βραμέντζαλη.

ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΝΟΥΛΑΣ σε Μακεδονικό

Από τον Πανσερραϊκό συνεχίζει στο Μακεδονικό. Στον ΑΟΚ αγωνίστηκε για 1,5 χρόνο στη Γ` Εθνική και μετά μεταγράφηκε στον Απόλλωνα Καλαμαριάς.

Θα είναι συμπαίκτης με τον Τουμανίδη αλλά και τον Κώστα Διαμαντίδη που πέρσι αγωνίστηκε στον Αλμπωπό Αριδαίας προερχόμενος από τον ΑΟΚ όπου έπαιξε για 1 χρόνο τη σεζόν 2014-2015.

 ΤΑΣΟΣ ΔΕΝΤΣΑΣ συνεχίζει σε Απόλλωνα Παραλιμνίου

Ο Τάσος Δέντσας αποχώρησε από τον ΑΟΚ τον περασμένο Γενάρη και αμέσως μεταγράφηκε στον Απόλλωνα Παραλιμνίου.  Το καλοκαίρι ανανέωσε τη συνεργασία του με την ομάδα των Σερρών.

ΓΚΟΓΚΑΣ- ΚΡΥΣΤΑΛΛΗΣ στον Μ. Α Αλέξανδρο Καρπερής

Ο Σάκης Γκόγκας πέρσι έπαιξε στην Ελπίδα Σκουτάρεως ενώ φέτος παρέμεινε στον ίδιο νομό για να φορέσει τη φανέλα του νεοφώτιστου Μ. Α Καρπερής.  Στην ίδια ομάδα θα είναι συμπαίκτης του αλλά και τεχνικός διευθυντής ο Παντελής Κρυστάλλης που πέρασε για 6 μήνες από τον ΑΟΚ ενώ πέρσι αγωνίστηκε στο Λαγκαδά. Ο Γκόγκας βέβαια φόρεσε τη φανέλα του ΑΟΚ, πολλά χρόνια πριν.

ΜΚΡΤΣΙΑΝ- ΠΑΒΙΣΕΒΙΤΣ- ΠΙΝΔΩΝΗΣ  σε Ρόδο

Ο Ανδρέας Μκρτσιάν, ο Μάρκο Παβίσεβιτς και ο Σάκης Πινδώνης που πέρσι ήταν στο ρόστερ της Δόξας Δράμας συνεχίζουν και οι τρεις στη Ρόδο. Κοινός παρανομαστής επίσης ότι σε διαφορετικές περιόδους φόρεσαν τη φανέλα του ΑΟΚ. Πρώτα ο Πινδώνης και πιο πρόσφατα οι άλλοι δυο.

Τ. Π

Διαβάστε επίσης