• 4 Μαΐου 2024,

Γ` Εθνική: Το πάρε δώσε των τριών ομάδων μας, μέχρι τώρα

 Γ` Εθνική: Το πάρε δώσε των τριών ομάδων μας, μέχρι τώρα

Μάλλον έχουν δρόμο στις μεταγραφές και οι τρεις Καβαλιώτικες ομάδες που θα συμμετέχουν στον 1ο όμιλο της Γ` Εθνικής. Ειδικά ο ΑΟΚ έχει αρκετές απώλειες στο ρόστερ και ουσιαστικά φτιάχνει μια νέα ομάδα.

Ο Αετός κράτησε σχεδόν όλους τους παίκτες του από το περσινό βασικό κορμό ενώ ο Νέστος έχει «κάβα»  νεαρούς παίκτες από πέρσι ενώ έφυγαν και αρκετοί βασικοί.  Στους προπονητές είχαμε αλλαγές στους πάγκους του ΑΟΚ και του Νέστου, όχι του Αετού Ορφανού.  Μάλιστα ο Κώστας Ανυφαντάκης και ο Γιάννης Ισπυρλίδης.

Αναλυτικά το πάρε δώσε μέχρι στιγμής.

ΑΟΚ

Προπονητής:  Κώστας Ανυφαντάκης στη θέση του Άγγελου Διγκόζη.

Πήρε

Ψάλτης από Πανθρακικό, Λυμπεράκης από ΑΕΚ Καβάλας, Αλιατίδης από Απόλλων Σμύρνης, Χατζηκυριάκου από Ηρακλής Καβάλας, Ντουρτμές από ΠΑΟΚ Καβάλας, Δήμιζας από Τρίγλια Ραφήνας.

Παρελθόν

Αθανασίου(Νέστος), Νομικός, Συριτούδης, Σταματόπουλος, Κυριακίδης(Δόξα Δράμας), Μπαντάνης, Φραγκούλης,  Κυζιρίδης, Παναγιωτόπουλος(Κιλκισιακός), Τέλλος, Πτηνόπουλος(Αετός Ορφανού), Λίτσκας(Δόξα Δράμας),  Ζυγκερίδης, Καλλιβωκάς, Προύντζος, Τουμαντζίδης, Μελισσόπουλος.

Παρέμειναν

Γρηγόρης Παπαδόπουλος, Καπνόπουλος, Τζιτζιφάκος, Ζαρωτιάδης, Μπλιός, Θωμαϊδης, Ντέντε, Κεσαπίδης

Στα υπόψη ο Αδαμάκης

Ο ΑΟΚ έχει στα υπόψη του τον νεαρό Ιορδάνη Αδαμάκη του Βρασίδας Νέας Περάμου. Μάλιστα οι δυο πλευρές έχουν ήδη συζητήσει για τη μεταγραφή του παίκτη.  Ο νεαρός επιθετικός είναι μεταγραφικός στόχος και άλλων ομάδων, όπως του Μ. Α Ξηροποτάμου και του Αετού  Ορφανού.

Νέστος Χρυσούπολης

Προπονητής: Γιάννης Ισπυρλίδης στη θέση του Δημήτρη Μαγκαφίνη

Πήρε

Ναουμίδης από Νίκη Βόλου, Αθανασίου από ΑΟΚ, Αϊβάζογλου από Απόλλωνα Χρυσοχωρίου, Γκουτσίδης από ΙΝΚΑ Χανίων, Μπιρμπίλης από Αρη Πηγών.

Παρελθόν

Σουμουλίδης, Κυφωνίδης, Μπουλγούρας(Κεραυνός Πέρνης), Κούτεφ, Τόρες, Καζαντζίδης, Βαλαβανόπουλος.

Αετός Ορφανού

Προπονητής: Παρέμεινε ο Παντελής Στυλιανού

Πήρε

Αποστολίδης από Νέστο Χρυσούπολης, Πτηνόπουλος από ΑΟΚ, Μώραλης από Μ. Α Αντιφιλίππων, Ράνος από Φρίξο Πλατανοτόπου,  Μιχαλής από Μ. Α Ορφανίου.

Παρελθόν

Σεφερίδης(Βύρων),  Δούμπλατζης, Αθανασάκης, Ματέο(Φρίξος Πλατανοτόπου)

 

 

 

Διαβάστε επίσης