Γαλάζια Σημαία και πολλά συγχαρητήρια στο beach bar «PARALIA» της Κεραμωτής

 Γαλάζια Σημαία και πολλά συγχαρητήρια στο beach bar «PARALIA» της Κεραμωτής

Κατάμεστη από κόσμο ήταν το μεσημέρι του Σαββάτου η παραλία στην Κεραμωτή, μπροστά από το beach bar «PARALIA». Ήταν επομένως η κατάλληλη στιγμή προκειμένου να αναρτηθεί η Γαλάζια Σημαία που για δωδέκατη χρονιά εξασφάλισε το κατάστημα και κυρίως η ακτή μπροστά από αυτό. Μια προσπάθεια που καταβάλλεται με συνέπεια και κοστίζει αρκετά χρήματα για μεγάλο χρονικό διάστημα δικαιώνει τον υπεύθυνο του καταστήματος Μπάμπη Γκλαβάκη, καθώς και πλήθος ακόμη ανθρώπων που του συμπαρίστανται ή συνεργάζονται μαζί του.

Η κακοκαιρία εμπόδισε την πραγματοποίηση της εκδήλωσης για δεκαπέντε περίπου ημέρες. Τελικά ίσως αυτό να ήταν θετικό, αφού το Σάββατο ο κόσμος γέμισε ασφυκτικά την παραλία και το κατάστημα, ενώ χειροκρότησε τις πρωτοβουλίες των ιδιωτών που καταφανέστατα δικαιώνονται.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και μίλησαν ο αντιπεριφερειάρχης Θόδωρος Μαρκόπουλος, ο δήμαρχος Νέστου Βαγγέλης Τσομπανόπουλος. Εκεί βρέθηκε επίσης ο περιφερειακός σύμβουλος Μιχάλης Αμοιρίδης, αντιδήμαρχοι και παράγοντες του δήμου Νέστου, επαγγελματίες της περιοχής, ο αστυνομικός διευθυντής Γιώργος Γκράνας.

Ο υπεύθυνος της επιχείρησης Μπάμπης Γκλαβάκης άμεσα διευκρίνισε τον στόχο όλων όσων εργάζονται στον κλάδο του τουρισμού, επιζητώντας την πρόοδο της περιοχής. Τόνισε ότι θα πρέπει να ενωθούν δυνάμεις και να υπάρξουν συνεργασίες. Ευχαρίστησε όλους τους συνεργάτες του και την τοπική κοινωνία που του συμπαραστέκεται. Συγχαρητήρια προς τον επιχειρηματία διατύπωσαν οι κ.κ. Μαρκόπουλος και Τσομπανόπουλος. Μάλιστα ο δήμαρχος Νέστου σημείωσε ότι το beach bar «PARALIA» είναι κόσμημα. Στηρίζουμε, τόνισε, όλους τους επαγγελματίες της περιοχής.

Διαβάστε επίσης