• 20 Απριλίου 2024,

ΓΑΛΑΖΙΟΙ ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ : Ξεκίνησαν οι εγγραφές, το μήνυμα τους για την νέα σεζόν

 ΓΑΛΑΖΙΟΙ ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ : Ξεκίνησαν οι εγγραφές, το μήνυμα τους για την νέα σεζόν

ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ

Πολλοί ΚΑΒΑΛΙΩΤΕΣ ή ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ  μη ενεργοί μας στέλνουν μηνύματα στο Facebook. Μας παίρνουν τηλέφωνα. Ενδιαφέρονται να μάθουν νέα. Μας λένε τις σκέψεις τους. Όλοι αυτοί μας βοηθούν μας δίνουν καινούργιες ιδέες μας επισημαίνουν τα λάθη μας. Όμως αυτά γίνονται όταν ο συνομιλητής είναι αγνός και υγιής. Με συνεργασία όλα γίνονται. Έλα και γίνε ενεργός και πάψε να μιλάς από το Facebook η το Instagram. Από πάντα υπάρχουν φωνές που ασχολούνται με τους Γαλάζιους Αργοναύτες.

Εμείς θέλουμε να ξέρουμε αν όλοι αυτοί που ασχολούνται με τι κάναμε η το τι θα κάνουμε ρωτάνε  επειδή θέλουν να βοηθήσουν στον αγώνα μας η γιατί περιμένουν κάποιον να βγάλει το φίδι από την τρύπα. Εμείς που ασχολούμαστε με τους Γαλάζιους Αργοναύτες αλλά και την ομάδα το κάνουμε γιατί το γουστάρουμε παρόλα αυτά δεν παύει να έχουμε και άλλες υποχρεώσεις. Του χρόνου θα ταξιδέψουμε στην Κρήτη στην Αθήνα και σε όλη την Ελλάδα αν χρειαστεί με δικά μας έξοδα την στιγμή που κάποιοι παρακαλάνε να δείχνει την ομάδα το ΕΤ3 για να κάθονται σπιτάκι τους να τρώνε το φαγητάκι τους με το καλοριφέρ στο φουλ και να βλέπουνε και 2 ωρίτσες την μπαλίτσα τους. Του χρόνου θα έχουμε αντιπάλους ομάδες ιστορικές με κόσμο δεν είναι όπως κάποιοι συνηθίσατε την τελευταία 6 ετία να πηγαίνουμε μια βόλτα 40-50 χιλιόμετρα από την Καβάλα και μετά πάλι πίσω.

Αν θέλετε τον ΑΟΚ δυνατό ενεργοποιηθείτε αφήστε το Air condition την βόλεψη σας και ελάτε να συμπράξουμε όλοι μαζί. Αλλιώς αφήστε τα μεγάλα λόγια. Εμείς έχουμε την συνείδηση μας καθαρή αυτό που θεωρούμε σωστό το κάνουμε. Λάθη κάνουν όσοι κάνουν πράξεις ,όσοι δεν κάνουν τίποτα είναι φυσικό να είναι αλάνθαστοι.

Αν θέλεις και εσύ να συνδράμεις το κόστος είναι 30€ για έναν χρόνο,ενώ φυσικά θα έχεις και προνομιακές τιμές στην μπουτίκ αλλά και στις εκδρομές που θα γίνουν φέτος

ΓΑΛΑΖΙΟΙ ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ από το 1981

Διαβάστε επίσης