• 26 Απριλίου 2024,

Γαβριήλ Αραμπατζής: «Για μεγάλα πράγματα έτοιμη η σκυταλοδρομία 4Χ400 του ΟΚΑΚ» 

 Γαβριήλ Αραμπατζής: «Για μεγάλα πράγματα έτοιμη η σκυταλοδρομία 4Χ400 του ΟΚΑΚ» 

Το χρυσό μετάλλιο με τη σκυταλοδρομία 4Χ400 του ΟΚΑΚ κατέκτησε ο Γαβριήλ Αραμπατζής στο πρόσφατο διασυλλογικό πρωτάθλημα της Καβάλας.  Ο Γαβριήλ έχει κάνει φοβερά άλματα προόδου μέσα σε δυο χρόνια. Μπορεί ακόμη ψηλότερα.

Μαζί με τα άλλα παιδιά του ΟΚΑΚ στη σκυτάλη (Λιούμπας, Ελευθεριάδης, Χατζηεμμανουήλ) είναι έτοιμοι και για μεγαλύτερες επιτυχίες.

Αναλυτικά η συνέντευξη.

Ερώτηση: Αναμενόμενη η επιτυχία του ΟΚΑΚ στη σκυτάλη 4Χ400 στο διασυλλογικό πρωτάθλημα;

Απάντηση: Βέβαια ήταν αναμενόμενη. Δουλέψαμε και οι τέσσερεις πολύ σκληρά και θέλαμε να το πετύχουμε. Αυτό ανέβασε και το σύλλογο μας. Θεωρώ ότι θα έχουμε καλύτερη επίδοση και στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Ερώτηση: Ο χρόνος που κάνατε σας ικανοποιεί;

Απάντηση: Ο χρόνος είναι ικανοποιητικός αλλά θα μπορούσαμε να κάνουμε και κάτι καλύτερο.  Είναι μέσα στις δυνατότητες μας.

Ερώτηση: Εσύ ευχαριστημένος από την εμφάνιση σου;

Απάντηση: Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Όλο το χειμώνα, όλο το χρόνο, δούλεψα πολύ σκληρά για να φτάσω σε αυτό το επίπεδο.  Ήταν και ο στόχος μου. Τα πήγαμε όλα τα παιδιά πολύ καλά. Εχουμε και συνέχεια. Κάναμε ένα καλό χρόνο ενώ αν είχαμε μεγαλύτερο ανταγωνισμό θα κατεβάζαμε περισσότερο την επίδοση μας.

Ερώτηση: Που δίνεις βάρος στις επόμενες διοργανώσεις που θα συμμετέχεις;

Απάντηση: Δίνω βάρος στο Πανελλήνιο που είναι το διήμερο 29-30 Ιουνίου, με τη σκυτάλη 4Χ400.  Μπορούμε να διακριθούμε. Σε σχέση με πέρσι υπάρχει μεγάλη βελτίωση.

Μπορούμε να πετύχουμε μια επίδοση που θα μας ανεβάσει στο βάθρο.

Με 3.18.00 ίσως πάρουμε και την πρώτη θέση.  Σε ατομικό επίπεδο θέλω στα 400 να κατέβω τα 50 δευτερόλεπτα και σε Πανελλήνιο επίπεδο να ανέβω στο βάθρο.  Δουλεύω πολύ καιρό και είναι μέσα στις δυνατότητες μου.  Το πιστεύω. Αυτό που κάνω το αγαπάω πολύ. Με γεμίζει και σαν άνθρωπο.  Με βοήθησε και το γεγονός ότι πριν από το Στίβο έκανα μπάσκετ στον ΓΣΕ. Κράτησα ορισμένα πράγματα και από εκεί.

Ερώτηση:  Για όλη αυτή τη μεγάλη σου άνοδο, πρέπει να αναφέρουμε κάποιους που σε βοήθησαν;

Απάντηση: Σαφώς. Με βοήθησαν πάρα πολύ η κ. Κατερίνα Δράκου και ο κ. Θανάσης Κωνσταντινίδης.  Επίσης η οικογένεια μου και οι φίλοι μου που με στήριξαν πάρα πολύ στο ψυχολογικό κομμάτι και τους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου. Βέβαια μέσα από τη δουλειά πιστεύω να βελτιωθώ ακόμη περισσότερο.

Ερώτηση: Η εμφάνιση γενικά του ΟΚΑΚ ήταν ικανοποιητική στο διασυλλογικό πρωτάθλημα;

Απάντηση: Νομίζω πως ναι σε πολύ μεγάλο βαθμό. Πήραμε τη 2η θέση και τις δυο φορές ενώ είχαμε λιγότερους σε αριθμό από την ομάδα των Σερρών.

Ερώτηση: Η τοποθέτηση του ταρτάν στην Ελευθερούπολη θα σε βοηθήσει; 

Απάντηση: Φυσικά και θα με βοηθήσει εμένα και όλα τα παιδιά που είναι από το Δήμο Παγγαίου και ανήκουμε στον ΟΚΑΚ.  Δε θα έχω τις πολλές μετακινήσεις στην Καβάλα.

 

 

Διαβάστε επίσης