• 17 Μαΐου 2024,

Γαβριήλ Αραμπατζής: «Θα ήθελα να το ξαναζήσω. Μεγάλη εμπειρία το Παρίσι»  

 Γαβριήλ Αραμπατζής: «Θα ήθελα να το ξαναζήσω. Μεγάλη εμπειρία το Παρίσι»  

Συνέντευξη στην Αθλητική Πρωινή παραχώρησε ο Γαβριήλ Αραμπατζής, ο οποίος πρόσφατα αγωνίστηκε στο Grand Prix του Παρισιού στην κατηγορία Τ20.

Ο «Γκάμπρι» όπως τον αποκαλούν οι φίλοι του, συμμετείχε σε μια πολύ δύσκολη κούρσα με αθλητές οι οποίοι είχαν καλύτερους χρόνους. Η προσπάθεια του ήταν μεγάλη και κυρίως ήταν η πρώτη του σημαντική εμπειρία εκτός Ελλάδας.

Αναλυτικά η συνέντευξη του πρωταθλητή από το Δήμο Παγγαίου.

Ερ: Μίλησε μας για την πρόσφατη εμπειρία σου στο Παρίσι. Πως ήταν οι αγώνες; Έμεινες ευχαριστημένος από την παρουσία σου;

Απ: Ήταν μια ξεχωριστή εμπειρία. Ήταν η πρώτη διοργάνωση που έλαβα μέρος στο εξωτερικό. Στην Ιταλία πέρσι είχα ταξιδέψει αλλά τελικά δεν είχα λάβει μέρος για λόγους ανεξάρτητους από εμένα.

Ήταν η πρώτη μου φορά στο Παρίσι. Έμεινα ευχαριστημένος πρώτα απ` όλα από την εμπειρία που έζησα. Ήταν μια από τις κακές μου κούρσες θα έλεγα στα 400 μέτρα. Ήμουν αποφασισμένος όμως δεν μου βγήκε.

Θα ήθελα να το ξαναζήσω, θα ήθελα να προσπαθήσω πάλι για κάτι καλύτερο.

Ερ: Περίμενες κάτι παραπάνω από τον εαυτό σου;

Απ: Περίμενα κάτι παραπάνω, αυτό είναι αλήθεια. Για μένα ήταν μεγάλη τιμή που εκπροσώπησα την Ελλάδα σε ένα σπουδαίο μίτινγκ.

Έμεινα ευχαριστημένος και για ένα λόγο παραπάνω. Αυτή τη στιγμή κατέχω το 4ο καλύτερο χρόνο στην Ευρώπη. Έτρεξα έχοντας απέναντι μου πάρα πολύ καλούς αθλητές που είχα την τιμή να τους γνωρίσω κιόλας πριν και μετά τον αγώνα.

Βάσει του χρόνου που είχα οι προσδοκίες ήταν μεγάλες. Πίστευα ότι μπορώ να βγω μέσα στην τριάδα, γνωρίζοντας και τον εαυτό μου. Αυτά όμως συμβαίνουν. Δε μου βγήκε όπως θα ήθελα.

Ερ: Βέβαια τώρα οι ευθύνες μεγαλώνουν;

Απ: Φυσικά και μεγαλώνουν. Πρέπει να προσπαθήσω ακόμη περισσότερο και να είμαι περισσότερο συγκεντρωμένος την επόμενη φορά. Θα κρατάω πάντα μικρό καλάθι.

Ερ: Ποιοι είναι οι επόμενοι σου στόχοι; Η χρονιά τρέχει.

Απ: Πρώτα απ` όλα πρέπει να κάνω καλή προπόνηση. Στο καλεντάρι για φέτος έχω το Πανελλήνιο ανδρών-γυναικών στις 25-26 Ιουνίου που είναι στη Θεσσαλονίκη. Επίσης το Πανελλήνιο της κατηγορία Τ20 στις 8 Ιουλίου πάλι στη Θεσσαλονίκη.

Στο εξωτερικό δεν υπάρχει κάτι για φέτος. Νομίζω μάλιστα ότι έχει ακυρωθεί και για την επόμενη σεζόν το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Τ20.

Ερ: Η συμπαράσταση όμως ήταν μεγάλη μέσω του διαδικτύου προς το πρόσωπο σου.

Απ: Ήταν κάτι το συγκινητικό. Η συμπαράσταση ήταν μεγάλη από το σύλλογο μου τον ΟΚΑΚ αλλά και τους φίλους μου. Επίσης από τη διοίκηση του Δήμου Παγγαίου.

Όλοι αυτοί οι άνθρωποι είναι δίπλα μου, με αγαπάνε και με στηρίζουν. Εγώ θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου, την πρόεδρο του ΟΚΑΚ κ. Δράκου, τον προπονητή μου στο σύλλογο κ. Κωνσταντινίδη.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένεια μου που με στηρίζει σε κάθε μου προσπάθεια, σε κάθε μου βήμα. Φυσικά αν δεν υπήρχε ο Δήμος Παγγαίου δε θα μπορούσα να πάω στο Παρίσι. Κάλυψε όλα τα έξοδα.

Ευχαριστώ πολύ το Δήμαρχο κ. Αναστασιάδη και τον υπεύθυνο των αθλητικών κ. Μποσμπότη οι οποίοι έδειξαν και πάλι την αγάπη που έχουν προς το πρόσωπο μου. Ακόμη τους φίλους μου που πάντα με ενθαρρύνουν για όλα όσα έχω καταφέρει.

Ερ: Υπόσχεση του Γαβρίλου για τη συνέχεια;

Απ: Υπόσχομαι ότι θα προσπαθήσω για ακόμη καλύτερα πράγματα. Πιστεύω πολύ στον εαυτό μου και θα τα καταφέρω.

Διαβάστε επίσης