• 5 Μαΐου 2024,

Γέμισε ο κόσμος παλαβιάρηδες !

 Γέμισε ο κόσμος παλαβιάρηδες !

Τελικά ο covid  – 19 ως ασθένεια και οι δύο καραντίνες ως συνέπεια πρέπει να παίξανε ρόλο στην αύξηση των παλαβιάρηδων που κυκλοφορούν μεταξύ μας.

Παλαβιάρηδες με επιθετικές διαθέσεις που για το τίποτα παίρνουν ζωές.

Προχθές άλλη μία νέα κοπέλα πλήρωσε την  δολοφονική ζήλια του παλαβιάρη πρώην συζύγου της που αν και χωρισμένοι  εδώ και δύο χρόνια δεν σταμάτησε ποτέ να την ενοχλεί.

Η κοπέλα την τελευταία φορά που δέχτηκε παρενόχληση πήγε μάλιστα και στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής της αλλά και πάλι δεν μπόρεσε να γλυτώσει από την μανία του.

Την περίμενε να βγει από το Αστυνομικό τμήμα και της επιτέθηκε λίγα μέτρα πιο κάτω με μαχαίρι.

Πάει το κορίτσι .

Φαίνεται ότι κορυφώνεται η κόντρα του Μητσοτάκη με τον Βαγγέλη Μαρινάκη που πλέον υποστηρίζει ότι οι δύο πιο στενοί συνεργάτες του Πρωθυπουργού βρέθηκαν στο σπίτι του  την ημέρα της ονομαστικής εορτής του με εντολή του ίδιου του Μητσοτάκη και με στόχο να τα βρούνε.

Αυτό βέβαια το διαψεύδει το Μαξίμου που υποστηρίζει ότι η παρουσία των δύο Υπουργών έγινε με  δική τους αποκλειστικά πρωτοβουλία και ότι ο πρωθυπουργός δεν γνώριζε τίποτα.

 

Τα ήθελε και τα έπαθε η Νίκη Λυμπεράκη με  καλεσμένο τον Νίκο Καρβέλα προχθές στην εκπομπή της ΜΕΓΑΛΗ ΕΙΚΟΝΑ.

Ο ιδιότροπος Καρβέλας ξεδίπλωσε όλο το ιδιότροπο ταπεραμέντο του και μπλόκαρε όλη την εκπομπή που παραλίγο θα διακοπτόταν.

Δεν είναι και πιο εύκολος άνθρωπος ο Καρβέλας για να κάνεις μαζί του συνέντευξη.

 

Λευκή πετσέτα πετάνε τα αδέρφια Χριστοβασίλη αφού με μία πρόσφατη δήλωση τους κάνουν γνωστό ότι αποχωρούν από την ομάδα την οποία και παραχωρούν σε όποιον την ζητήσει.

Ο ΠΑΣ μετά από 14 χρόνια παρουσίας στα μεγάλα σαλόνια της Super League φέτος παλεύει με νύχια και με δόντια προκειμένου να κρατηθεί στην μεγάλη κατηγορία κάτι που αυτή την στιγμή φαίνεται ότι είναι δύσκολο.

Τα αδέρφια Χριστοβασίλη που δηλώνουν ότι θα δώσουν τα πάντα προκειμένου η ομάδα να κερδίσει το στοίχημα της παραμονής δηλώνουν ότι στο τέλος της χρονιάς θα αποχωρήσουν και αυτή τους η απόφαση φαίνεται να είναι οριστική και αμετάκλητη.

 

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος για τις διακοπές του ΠΑΣΧΑ οι περισσότεροι Έλληνες προτιμούν την θάλασσα από το βουνό.

Οι επισκέψεις στα  βουνά φαίνεται ότι τελείωσαν με το τριήμερο της  Καθαράς  Δευτέρας.

Από εδώ και πέρα μόνο θάλασσα.

 

Ευτυχώς που η Ομόνοια είναι μονής κατεύθυνσης και έτσι τα έργα της ΔΕΥΑΚ δεν δημιουργούν  επιπλέον κυκλοφοριακά προβλήματα στο ήδη επιβαρυμένο κυκλοφοριακό πρόβλημα στο κέντρο της πόλης.

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Καλημέρα και καλή  δύναμη.

 

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης