• 20 Μαΐου 2024,

Γενική Συνέλευση Ιατρικής Εταιρίας με θέμα την πρώην Ορθοπεδική κλινική

 Γενική Συνέλευση Ιατρικής Εταιρίας με θέμα την πρώην Ορθοπεδική κλινική

Συγκεκριμένα και προσεκτικά βήματα κάνει η διοίκηση της Ιατρικής Εταιρίας Καβάλας προκειμένου να πετύχει το νέο της στόχο, να νοικιάσει σε ιδιώτη την πρώην Ορθοπεδική κλινική στο Σανατόριο. Εδώ και μήνες υπάρχει ένας τουλάχιστον ενδιαφερόμενος που δεν έχει κρύψει ότι θέλει να αξιοποιήσει το ακίνητο για τουριστικούς λόγους. Παράλληλα εμφανίστηκαν και άλλοι ιδιώτες ενδιαφερόμενοι, οι οποίοι παρακολουθούν την ίδια υπόθεση από πιο μακριά.

Η διοίκηση της Ιατρικής Εταιρίας μελετά τις δυνατότητες που έχει, σύμφωνα με το ισχύον καταστατικό της. Συμβουλεύεται ειδικούς. Το κυριότερο είναι ότι ετοιμάζει γενική συνέλευση των μελών της, στην οποία θα αποφασιστεί η εκμετάλλευση του ακινήτου προκειμένου από τα έσοδα που θα υπάρξουν να υλοποιηθεί κοινωφελές έργο. Αν και ακόμη είναι νωρίς, η Ι. Εταιρία προσδοκά μηνιαίο μίσθωμα κοντά στο ποσό των 5.000 ευρώ!

Μετά την απόφαση της γενικής συνέλευσης θα υπάρξει δημόσια πρόσκληση προς κάθε ενδιαφερόμενο. Οι προτάσεις θα αξιολογηθούν (αν είναι περισσότερες από μία), και θα επιλεχθεί η καλύτερη. Σε γενικές γραμμές φαίνεται ότι ως την προσεχή Άνοιξη η υπόθεση θα έχει κριθεί. Είτε θετικά, είτε αρνητικά.

Διαβάστε επίσης