• 10 Μαΐου 2024,

Περιμένοντας το πλοίο «Άγιος Παντελεήμονας»

 Περιμένοντας το πλοίο «Άγιος Παντελεήμονας»

Οριστικοποιήθηκαν τα δρομολόγια στη γραμμή του Πρίνου και στη γραμμή της Κεραμωτής για το προσεχές διάστημα και τουλάχιστον έως τις 20 Νοεμβρίου. Φαίνεται ότι τα δρομολόγια στη γραμμή του Πρίνου θα αλλάξουν το αργότερο στις 20 Νοεμβρίου αλλά μόνο ως προς το πλοίο που θα τα εκτελεί.

Μέχρι τότε θα τα εκτελεί το πλοίο «Παναγία» της εταιρείας Μητσόπουλου. Όταν θα διορθωθεί η βλάβη στις μηχανές του «Αγίου Παντελεήμονα» τότε το πλοίο της ΑΝΘ θα αντικαταστήσει το πλοίο «Παναγία». Σύμφωνα με το πρόγραμμα τα δρομολόγια στη γραμμή του Πρίνου είναι δύο κάθε ημέρα, δηλαδή δύο από Πρίνο, δύο από Καβάλα. Τα δύο δρομολόγια από κάθε λιμάνι θα ισχύουν και για την Κυριακή.

Τα δρομολόγια από το πορθμείο της Κεραμωτής είναι 18 από το χερσαίο τμήμα και ισάριθμα από το νησί της Θάσου. Το πρώτο δρομολόγιο εκτελείται 5:30 κάθε πρωί από τη Θάσο και το δεύτερο 7:30 κάθε απόγευμα από την Κεραμωτή. Στα δρομολόγια τα Κεραμωτής εμπλέκονται και οι τρεις ναυτιλιακές εταιρείες.

Σημειώνεται ότι τα δρομολόγια του Πρίνου εκτελούνται ως εξής: αναχώρηση από τον Πρίνο 7:30 το πρωί, 11:00 το πρωί, αναχώρηση από Καβάλα 9:15 το πρωί, 13:30 το μεσημέρι.

Διαβάστε επίσης