• 15 Μαΐου 2024,

Γενική συνέλευση και εκλογές πρακτόρων ΟΠΑΠ

 Γενική συνέλευση και εκλογές πρακτόρων ΟΠΑΠ

Γενική συνέλευση κι εκλογές πραγματοποίησε χθες το πρωί στο ξενοδοχείο Ωκεανίς το σωματείο πρακτόρων του ΟΠΑΠ του Νομού Καβάλας. Η προσέλευση ήταν άκρως ικανοποιητική. Εξελέγη στο τέλος της διαδικασίας νέο διοικητικό συμβούλιο, εξελεγκτική επιτροπή και αντιπρόσωποι στην ομοσπονδία.

Το θέμα που συζητήθηκε περισσότερο είναι οι συμβάσεις που προτείνονται από τον Οργανισμό στους πράκτορες, με το περιεχόμενο των οποίων υπάρχει πλήρης διαφωνία, όχι μόνο στην Καβάλα, αλλά σε όλη την Ελλάδα.

Πρόσφατη είναι η πετυχημένη πανελλαδική απεργία και δεν αποκλείεται αυτές οι κινητοποιήσεις να συνεχιστούν, καθώς ο ΟΠΑΠ εμφανίζεται αμετακίνητος στις απόψεις του.

Αύριο θα βρίσκονται στην Αθήνα σε μια πανελλαδική συνάντηση οι εκπρόσωποι του σωματείου της Καβάλας, προκειμένου εκεί ν΄ αποφασιστούν οι επόμενες κινήσεις των πρακτορείων.

Λόγω της γενικής συνέλευσης και των εκλογών που έγιναν ταυτόχρονα από το πρωί μέχρι μεσημέρι σ΄ όλη την Ελλάδα, στα κατά τόπους σωματεία, τα πρακτορεία λειτούργησαν μετά τις 5.00 το απόγευμα.

Οι πράκτορες του Νομού Καβάλας, μας εξήγησαν ότι πέραν των άλλων κινήσεών τους, ετοιμάζονται να προσφύγουν και στη δικαιοσύνη για το περιεχόμενο των συμβάσεων, στο οποίο ο ΟΠΑΠ επιμένει.

Υποψήφιοι στις χθεσινές εκλογές ήταν οι εξής:

Για τι διοικητικό συμβούλιο: Ανδρεάδου Αγγελική, Γιαρισκάνη Αναστασία, Καγιάσας Δημήτριος, Κεΐσογλου Ανέστη, Κετικίδης Σάββας, Κουμελας Κωνσταντίνος, Κουρτίδης Θεολόγος, Μαυρουδής Ευάγγελος, Μουλάκης Βασίλειος, Μυλωνάς Κωνσταντίνος, Περτσινίδης Στέφανος, Πεσυρίδης Χαράλαμπος, Ξανθόπουλος Νικόλαος, Τζελεπάκη Ελεονώρα.

Για την εξελεγκτική επιτροπή: Ζεϊτίδου Ελένη, Κακαλής Αθανάσιος, Χατζάτογλου Λάζαρος.

Αντιπρόσωποι για την ΠΟΕΠΠ: Κετικίδης Σάββας, Κουμελας Κωνσταντίνος, Κουρτίδης Θεολόγος, Μαυρουδής Ευάγγελος, Μυλωνάς Κωνσταντίνος, Περτσινίδης Στέφανος, Πεσυρίδης Χαράλαμπος.

 

Διαβάστε επίσης